eylulummmm Erkek çocuğum olcak diye isim belirlemistik ama kızmış kız ismi önerirmisiniz çok ağır bisey olsun istemiyorum eylül hoşuma gidiyo ama karar veremedim
benimmdunyamm eylulummmm benim aklıma ilk masal gelmişti Allah izin verirse masal koyacağım Eylül de çok güzel isim inci olabilir duru olabilir
Eylemkurt eylulummmm bizde 12. Haftada erkek diye erkek çocuk ismi bulmuştuk 16. Haftada kız olduğunu ogrendik eşim ALİNA koymak istedi pek duyulan bir isim değil anlamı da Soylu Asil ve Yüce Aydınlık ve Parlak Dürüst ve Adil mis Belki bir tavsiye olur sizede 😊
Behiye89 eylulummmm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alacağınız günler gelsin❤ Benim de kızım olacak Karen İda veya Umay ida düşünüyoruz. Belki küçük fikir olur sizede
Nametkyldz Öykü Efnan Duru Amine Meva Masal Erva Zeynep Elif Asya Kızlar bana da yardımcı olurmusunuz kararsızım beğendiğim isimler bunlar
Ftmnrtor Nametkyldz Benim bebeğimde kız olacak inşallah 🥰 eğer akrabamızda olmasaydı kesinlikle Öykü ismini koyardım
bebislerimi_buyutuyorum Nametkyldz ben kaç tane Zeynep tanidiysam o kadar yaramaz oluyorlar ki yeğenim var 5 yaşında asla baş edemiyoruz 🤦🏻♀️ 2 3 tane de Zeynep isminde arkadaşım var düşman başına biriyle görüşmüyoruz 🤷🏻♀️ belkide bana öyle denk geldi bilemicem ama ben şahsen Zeynep koymazdim çok mübarek bir isim ama çok çektim 🙄