Ilaydaile deletedmom6295 bide ben çok fazla ayran yoğurt yiyorum. Ondan da kaynaklandığını düşünüyorum
deletedmom6295 Ilaydaile laktoz içeren gıdaları bir iki hafta kesin zaten kendini belli edecektir. çözümü var nasılsa laktozsuz sütler yoğurtlar çıktı artık☺️
Ilaydaile MelikeOkdem teşekkür ederim içim rahatladı 😊sağlıksız bi durum olmasın da gerisi mühim değil.
Ilaydaile BaharIlaslan çol teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için çok iyi geldi dediğin gibi biz can taşıyoruz kimine 😄😄
Ilaydaile MeltemUar söylecek cevabınız hazır ne güzel benim daha ilk hamileliğim olduğu için kime ne diyeceğimi kestiremedim açkcası çünkü her sorana açıklama yapmaktan sıkıldım he öyle diyip geçiştiriyorum
Kardii Ilaydaile o çocuk eninde sonunda büyüyücek içinde gerçi benim canavar 4 aylık gibi duruyor karnımda ama 2.5 aylık iç karnımın bu kadar dar olduğunu bilmiyodum bende öğrenmiş oldum 😂 bırak kim ne derse desin can bu 9 ay boyunca kocaman olacaklar benim eşim çekici çağırırız merak etme diyor bana 😂😂
Duyguynrky Ilaydaile iç karnın genişse bebek belli olmuyor canım. Benim 38.haftam 6 aylık gibi anca duruyor. gazdan dolayı şişkin olabilirsin. Benim gazım olduğu zaman 2 katına çıkıyor karnım.
AyeglGzkaraKarabulut Ilaydaile gazdan oluyo benim midemde sorun vardı zaten hamile aklımca koruyucu ilacı alamadım kaldığımı öğrendiğimde kestim ilaçları bir şiştim kurbağa gibi arada iniyor geri noröale dönüyor sonra ara ara geri tekrarlıyo benimki dr talcit pastil vermişti biraz rahatlattı ilk zamanalr
Nurellaa Ilaydaile gazdan olabilir benim de karnım 5. Ayda Doğum yapacak gibi görünüyordu elma tüketmeye başlayınca indi karnım şimdi biraz daha normal görünüyor
Aybuke35 Duyguerer ben tok karnına 1 kere yemem yetmişti canım 2 günde geçti bütün gaz problemim Birde ben yatarken yemiştim sakın öyle bir hata yapma 😁 wc gitmekten uyuyamamıştım 😂
Maviii Ilaydaile iç karnın geniş olsa hamile olduğun belli olmaz derlerdi kuzum, ben 7 aylık hamileyim bol tunik giyindiğim zaman belli olmuyor hala, iç karnım geniş benim demek ki 😊
Maviii Esesli o zaman çok çıkma olmuyor son aylarda öyle mi sevindim 💃 7. ayımdayım ama yeni çıktı birden çıkmasından korkuyorum