okuyor Gzm23 ne için yazdılar size ? Ben yüksek tansiyon nedeniyle kullanıyorum. Kan sulandırıcı ilaçlar yüksek tansiyonu olan kişilerde Gebelik zehirlenmesi ihtimalini azaltıyor. O yüzden kullanıyorum.
Gzm23 okuyor bfnde direnç artışı ve çentik var tansiyon çıkabilir gelişme geriliği olabilir dedi istersen kullan deyince önemsiz diye kullnmadım ama maalesef kullanılması lazımmış 29 haftalık iken başka bir doktora sordum biz bu haflarda ilaç Vermiyoruz dedi bir sorun olur mu yaa?
Meryem_01 Canım İbrahim Saraçoğlu var YouTube onu bir dinle pıhtılaşma için . Bende de var ama benim birde pıhtılaşma sorunu var iki sorunada coraspirin başlatıyorlar 32 de bitiyor doktor ama İbrahim Saraçoğlu doğal sekilde çözüm önerileri veriyor bir izle istersen
Gzm23 Meryem_01 canım Ben 36 haftalık oldum geç kaldım doktorun bir Tanesi istersen kullan deyince benlm isteğime bıraktı bende önemsiz herhalde bana bıraktığına göre dedim kullanmadım başka doktora gittim geç bir hafta coraspirin için dedi gelişme geriliği olursa alırız dedi ilk hamileliğim tecrübesizim bende doğal şekilde bir çözüm bulmaya çalışıyorum
Gzm23 okuyor ne güzel işe yaradı mı peki? Doktor Ben kullanamadım deyince dedi üzülme kullanıp hala düzelmeyen hastalarım var dedi yine de pek motive olamadım
Gzm23 okuyor Ben hiç kullanmadım ama allhtan gebelik zehirlenmesi olmadım rabbim korusun bixleri ya kendime eğitimci doktor buldum ona gittim anlattım durumu doktor hiç sezeryana alırım risk flan demedi ona kalsa normal doğurtacak ama Ben endişe ediyorum doktora dedim sezeryan olabilir miyim istersen olur dedi 38 haftada tabi 5 nisan gibi o hafta gelince her şey yolunda giderse beklerim 2 hafta var bakalım
okuyor Gzm23 benim doktorum da normal doğum olarak planladı. Bir sağlık sorunu çıkmazsa. Ben sezaryenden çok korkuyorum. İnşallah doğum esnasında tansiyonum çıkmaz ve gerek kalmaz. Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah. Sağlıkla kavusalim bebeklerimize
Gzm23 okuyor canım bende normalden korkuyorum tansiyonum çıkarsa sakinleştirici de veremezler çünkü ıknman Gerekiyor ama sezeryan da sakinleştirici verirler ama şöyle bir şey var eğer normal olursan diyelim ki allh korusun tansiyonun çıktı belki sezeryana döner inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız bu günlere de bakıp güler geçeriz inşallah 🙏🙏😇