Gzm23 Kızlar 35+6 haftalığım kan sulandırıcı kullanamadım bende kan sulandırıcı besinlerle idare etmeyi düşünüyorum vsr mı bildiğiniz kan sulandırıcı besinler?
Gzm23 Anneoluyorummmm canım benlm bebeğe giden iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir kan akımı az yani doktor da istersen coraspirin kullan istersen deyince önemsiz diye kullnmadım ama maalesef kullanılması lazımmış doktor ihmali oldu şu an 35+6 haftalığım şu an çok sorun olmadı ams kendimce önlem almaya çalışıyorum
Pembekurdele Gzm23 şuan kullanmanizi onermedimi doktor en azindan doğuma kadarda yararini görürsünüz sadece besinlerle sulandirmak zor doktorunuz ne dedi bu konu hakkinda kullanmaniz gerekiyorsa şuan da kullanmaniz lazimdir muhakkak
Gzm23 Pembekurdele 29 haftalık iken gittim dedim başka doktora dedim doktor istersen kullan deyince önemsiz diye kullnmadım dedim doktor dedi bu haftalarda vermiyoruz dedi geçen salı da özele sordum 35 haftalık iken yok daha veremeyiz dedi sonra üzülme bu ilacı kullanıp hala düzelmeyen hastalarım var dedi sorun olırsa alırız bebeği dedi
Pembekurdele Gzm23 bende kan sulandirici igne oluyorum doktorum kirmizi meyveler ve domates tüketimini sınırladı ozaman sizinde sanirim bunlari yemeniz gerekir tabi yine doktorunuza danisin 🌸
esma2197- Pembekurdele bende coraspin ve iğne kullanıyorum 17 haftalık olduk ne zaman sınırladı size acaba
Pembekurdele esma2197- igneye basladigimdan beri kisitladi 22. Haftadayim bende günlük 1 adet domates yiyebilirsin demisti
Pembekurdele okuyor bana öyle denmedi aksine doguma kadae kullanilmali aksatilmadan dogumdan 24 saat önce kesilmesi yeterli dendi.