bebekveannesiii Civcivim000 kız valla aynı olmuşuz bende uzun zaman ne bişey yedim ne içtim sonra geçti gitti şükürler olsun😂😂
bebekveannesiii iremcannn1907 evet bunu kullananlar hep yazmış ama 2 durulama ile bişey kalmayacağını düşünüyorum. Eğer geçmezse değiştiririm 😊
bebekveannesiii Soncul birçok markanin vardı ben de kararsız kalıp en son duru aldım bakalım inşallah memnun kalırız o zaman 😊
bebekveannesiii Civcivim000 Yaa sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim bı avazda kurtarsın güzel haberini bekliyorum Allah yardımcın olsun canım ❤️❤️bizim daha çok var 27 haftalığız biz teyzesi😀
Hzlchn Suzanne ben de baby me aldım hatta ilk yıkamaları yaptım ama makinada erimedi çokta az koydum aslında 30 derecede en kısa programda yıkadım siz nasıl eritiyorsunuz granül mü bir de ben granül kullandım
Fzltt bebekveannesiii diğer türlü de sabun tozu tam erimeyebiliyor o yuzden 60 derecenin en kısa programında yıkarım diye düşünüyorum hem çok yipratmaz belki, bebiş daha dogmadigi için lekesini falan bilemiyorum şu an 😅
bebekveannesiii Fzltt Aynen ben de daha doğmadığı için bilemiyorum 😀 İlk yıkama da zaten elbiseler sadece tozlu falan olduğu için yıkanacak leke yok nasılsa🤷
Barisinannesi bebekveannesiii ben green clean aldim canim memnun da kaldim sukur yumusatici almadim kendimize de kullanmiyorum yumusatici sadece perdelere kullanirim
bebekveannesiii Barisinannesi Aa ben de asla perdelere kullanmam diktirirken perdecim söylemişti kullanma perdeler yumuşamasın kolası gitmesin diye. Beyazlara da kullanmam siyahlara ve nevresimlere kullanıyorum. Yumuşatıcı kokan nevresime bayılırım😂😂😍😍
Kararsizbirben bebekveannesiii bende aynısını kullanıyorum ilk makineden çıktığında çok hoş bi kokusu oluyo sonra uçuyo. Yumuşatıcı bende almadim ne kadar az katkı maddesi o kadar iyi
guzel_anne1 bebekveannesiii çift durulama yapmam gerekiyor kuzu bu deterjan da yoksa kalıntı gibi kakıyor kıyafette. Ben abc aldım sıvı deterjan olarak yumuşatıcı da dalin bahar ninnisi çok memnunun ikisinden de
bebekveannesiii guzel_anne1 aynenn canım yukarıda söylediler kalıntı yaptığını ama ben hangi deterjan olursa olsun 2 durulama taraftarıyım ilkinde ister istemez her deterjan kalıyo. Memnun kalmazsam değiştiririm bakalım 😊😀
Kararsizbirben bebekveannesiii yok canım cok beğendim ben. Kendi çamaşırlarımı da onunla yıkamaya basladim😊
Barisinannesi bebekveannesiii aaa perdelerim bu ozelligini bilmiuordum brnim 10 senelik varlar ama 🤭bekar evimden perdeler dikkst edeyim bundan sonra
Civcivim000 bebekveannesiii amin cümlemiz sağlıkla kucaklayalım inşallah yarın 41+0 oluyo benimki çıkıp okula başlıcak direkt 😅siz daha minnaksınız zamanı gelince sağlıkla kavuşursunuz inşallah
bebekveannesiii Civcivim000 ayy amin inşallah canım benimm. Hahaha evet siz biraz geç kalmışsınız kız mı erkek mi?
bebekveannesiii Barisinannesi Zararın neresinden dönersen kârdır caaanımmm😀 evet perdeler kolalı oluyomuş yumuşatıcı koyunca yumuşayıp kendini salıyolarmış şekli bozuluyormuş ben 2.5 senelik evliyim evlenirken yaptırdık perdeci öyle söylemişti