Yayamazbebek bebekveannesiii vodafone yanımda kampanyası vardı 1500ml lik yumuşatıcısı ve deterjani aldım. 70 TL yerine 50 TL ödedim 20 yıkamalık oldugu icin sadece cocukta kullanılacak çabuk bitmez bence
bebekveannesiii Yayamazbebek sanırım Trendyol biraz abartmış 😂 bu duru granül matik de de 10 yıkama diyo ama bakalım kaç kez yıkayacak.
bebekveannesiii dml33 ütülemeye bişey diyemem ama elbiseleri en az 2-3 yaşına kadar ayrı atmayı düşünüyorum bakalım 😀😀
Meri3220 bebekveannesiii yumuşatıcı almadım kullanmayacağım da Duru granül matik lavantalı aldım bebeşin kıyafetlerini onla yıkadım ütüledim yumuşacık oldu müthiş kokuyor bayıldım kokusuna tavsiye ederim herkese
bebekveannesiii Meri3220 bende yumuşatıcı almadım ilk zaman kokmamasi daha iyi hem mis gibi bebek kokacak❤️❤️en güzel koku bu zaten benim aldığım duru granül matik sadesi kokusu varmı bilmiyorum açmadım daha 😊
iremcannn1907 bebekveannesiii canım bende dalin granül almıştım hiç memnun kalmadım. Sabun izi çok kalıyor yıkadıktan sonra. Dalin sıvıya geçtim Sonra
bebekveannesiii iremcannn1907 evet bunu kullananlar hep yazmış ama 2 durulama ile bişey kalmayacağını düşünüyorum. Eğer geçmezse değiştiririm 😊
Yayamazbebek bebekveannesiii ayrıca şuan vodafone yanımda markette kargo ücretsiz MART25 KODU İLE 75 TL alışverişe 25 TL indirim var
bebekveannesiii Soncul birçok markanin vardı ben de kararsız kalıp en son duru aldım bakalım inşallah memnun kalırız o zaman 😊
Civcivim000 bebekveannesiii yaa cidden mi haha,herkeste farklı işte😀buzdolabı tiksinmesi mahvetti beni 4.5 ay olana kadar hep aç kaldım eşim dolabı açıyordu ben ta en sondaki odadan dolabı mı açtın diye kızıyodum temizdi ama kokuyodu bana işte zor zamanlardı😅
bebekveannesiii Civcivim000 ayyy sorma buzdolabı kokusu zaten leş gibiydide mutfağı hiç sorma mutfağın kapısından geçemiyordum😐😐😐neler çekmişim bee😂😂😂
selinneker bebekveannesiii bende aynısını kullandım ama çift durulama yaptım 30 derecede yıkadığım için
Meltmmm bebekveannesiii internette bulabilirsiniz ben gogus ucu kremi ve roll on unuda kullanıyorum cok temiz içerikli tavsiye ederim bir araştırın
dml33 bebekveannesiii bnm oyle bir karışmıştı 1 yas oncesi bizimkilerle bizim deterjan alerji yapti 1 yasinda sonra yavaş yavaş deneyerek gectm
Kararsizbirben bebekveannesiii bende aynısını kullanıyorum ilk makineden çıktığında çok hoş bi kokusu oluyo sonra uçuyo. Yumuşatıcı bende almadim ne kadar az katkı maddesi o kadar iyi
Deletedmom_7 bebekveannesiii evet bir de programla akalali ama birçok makinede bebek programı var bebek programına yeterli ölçüde koyarsanız sıkıntı olmuyor. Bir de fazla çamaşır atanlarda bu durum çok oluyor yeterince durulanmadigi için sabun izi kalıyor
bebekveannesiii Civcivim000 kız valla aynı olmuşuz bende uzun zaman ne bişey yedim ne içtim sonra geçti gitti şükürler olsun😂😂