fitmom Narcicegi Elvira_Alisefa bana günde 3 tane yemeye çalış dedi yaa sizinki neden yasakladı acaba. Ama köy yumurtası dediğimiz cinsten tabii
merwerkan1903 Yogurtlupilav kesinlikle dogru soyluyor canim meywenin kendisi mideyi bagirsaklari da calistiriyor lifli hali en guzeli😉
Englishteacher merwerkan1903 yumurta da yiyemiyordum şimdi en azından kahvaltıda 1 tane yemeğe çalışıyorum ama dediğiniz gibi et görünce bile midem bulanıyor. Roka semizotu avokadolu diğer her türlü yeşilliği çok severim zaten baklagil vs de yemeğe çalışıyorum Doktorum vitamin verdi zaten et yiyemiyorum deyince inşallah geçer bakalım
Ekimannesi Englishteacher geçer mutlaka içinizi ferah turun, son haftalarda daha çok ihtiyacı olacak bebeğin zaten
Englishteacher Meli doktorum multivitamin verdi yiyemediğimi söyleyince bakalım birkaç gündür balık yemeye hevesleniyoruz ama henüz hazır değilim sanırım 😃
Seyymaa Elvira_Alisefa Hamileliğini keyifli geçirmeye bak hiçbişeye canını sıkma moralini yüksek tut seni sinirlendiricek insanlardan uzak dur ruh durumu çok önemli hamilelikte
deletedmom734 Elvira_Alisefa ben bu aralar taktım ev yapımı tatlı yoğurda muz şeftali avakado atıp cevizle yiyorum bende plasebo etkisi yapıyor adeta böyle pozitif oluyorum ohh mis bebeğim büyüdü sapsağlıklı oldu falan diyorum... besmelesiz yemeyin 😁 severek yeyin şifa olsun herşey doktorum hiç kasmadı bende kasmadım zaten 4.aya kadar mide bulantısı canımdan bezdirdi... şimdi şükür...balık mevsimide geldi bol salatayla oh mis:)
Elvira_Alisefa deletedmom734 evet yaa mide bulanma beni canimdan bezdirdi ablacm yemek yeyemiyorum beslenemiyorum doru durust 😥yemek yesem hazm edemiyorum acayip bsey yaa 😰
Minnakkkk Yat kalk otur su iç dedı 😀 haftada bir kez balık et ıspanak ya da semızlık hergun ıkı cevız beyaz peynır bunları mutlaka tüket dıyor 😀 ama en onemlısı su cunku suyum azalmış 😒
Melihadmrr Doktorlar hep ye diyorda yenilmiyor bence ben süt,yumurta,et,balık yiyemiyorum etrafimdakiler ye kus diyorlar işkence et kendine der gibi 😑
Almira89 yaseminsezer elma suyu mu😳 Meyve suyu icerisindeki sekeri direk almamiz sebebiyle kesinlikle onerilmiyor. Meyveyi bile yogurt ya da sut esliginde tuketmek oneriliyor. Kan sekeri dengesini korumak icin. Bence elma yiyin en guzeli
Patito__ Elvira_Alisefa duz yatmamam gerektigini ozellikle 20. Haftadan sonra Hamsi palamut istavrit yemem gerektigini Haftada en az birkez et. Ceviz meyve baklagiller Yani gerisi beslenmeyle alakli fatdali syleri biliyoruz artik hepimiz