melisaugtr Cennetkusuannesii benim annemde testlerde hiç çıkmamış 2 çocuğunda da 3 aylıkken kandan öğrenmiş bizi 😂 onun etkisi herhalde kan vermek istemem🙈
Mom545441 Cennetkusuannesii 😂😂😂 eşimden gizli kullanıyorum hoşlanmadı çok hamile değilken sana göre değil demişti bide böyle bu konuyu takarsam stres yaparsam olmicağını düşündüğü için silmemi istedi😂
Cennetkusuannesii melisaugtr Ama şimdiki testler adet günü gelmeden dahi pozitif çıkarıyor eskidne o kadar duyarlı değilmiş testler😂
Cennetkusuannesii Mom545441 Aman erkekler ne anlar varsa var yoksa yok bunlar hep annelik iç güdüsünden😂😂
Mom545441 Cennetkusuannesii hahahahha 😂😂 erkeklere babalık iç güdüsü bebek doğunca oluyormuş ama kadınlarda bu iç güdü doğuştan gelen bişey 🥰
umutluanneadayi Deletedmom_85 evet biliyorum 🤭 1 sene olmadı evleneli ilk tahlilerin iyi çıktı 2. Tahlilerin sıkıntılı çıktı (doktor kısır demişti hatta ) hsg çektirmek istiyordun eşin istmedi. Artık akışına bıraktın 1 seneye kadar ☺️
Deletedmom_85 umutluanneadayi son olarak telefon numaramı ve evimin adresini de yazar mısın onlar eksik kalmış 😄 hahah helal vallahi. 💕🙏