Cennetkusuannesii Deletedmom_85 Canım valla benim hikaye biraz uzun 2,5 senedir istiyorum 1 yılın sonunda hamile kaldım sonra doğum yaptım bebeğim vefat etti şuan 10 ay geçti vefat edeli şuan tekrrar niyetlendik bakalım😔
Syme Cennetkusuannesii benmde geçen ay 5 gün gecikme oldu 6 gün adet oldum rahim kendini hazrılyo dedi hu ay bakacm daha
Cennetkusuannesii Syme benim gecen ay aynı şekil pldu ondan daha test yapmadım bakalım İnşAllah hazırlamıştı 🤪
Nurella2633 Cennetkusuannesii bende seninle aynı durumdayım 😂 benimde bat dündü 19 Mart bu sabah kaset test yaptım negatif çıktı 😔 ama hala regl olmadım bir umut bekliyorum
melisaugtr Cennetkusuannesii Ben varım🙋🏼♀️ Zaman geçmek bilmiyor sürekli takılıyorum burada sayfa yeniliyorum falan😂 bat 25 ama 3 gündür uyku halim var gün içinde uyuyakalıyorum uyukluyorum 🤦🏼♀️ Son 5 ama dayanabilir miyim emin değilimm
Cennetkusuannesii melisaugtr Dayan canım yoksa para gidiyor her ay her ay test al yap en iyisi beklemek😂
Minaali Cennetkusuannesii RABBİM hayırlı afiyetli tez zamanda kucağınıza alacağınız bebişlerinizin müjdesini alırsınız İnşALLAH RABBİM ol desin sizlere ve isteyen herkese İnşALLAH çokça amin amin ❤️🤲🏻
Cennetkusuannesii Minaali Amin canım Allah razı olsun İnşAllah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu annelik bambaşka😔