GizemCengiz Kullanışlı park yatak önerilerinizi bekliyorum. Bebek doğduğu andan itibaren kullanmaya başlayacağım.
Edanurusta GizemCengiz Şurada cevap bekliyorum ☺️ Bir kaç beğendiğim model var ama karar veremedim Joie marka computer change denim park modeli 500₺ Baby 2 go puffy oyun parkı 399₺
gonulcelen GizemCengiz joie ıllussıon modelini aldım bnde üst alt değiştirme aparatı hop diye içine giriyor üstte daima yer kaplamıyor e bebekte var videosuda var izlemeni tavsiye ederim
Anneyimm GizemCengiz butun park besik sistemleri ayni diye biliyorum ve hepside kullansli bende park besik alcktim yerim olmadgndan baska bir besik tercih ettim:)
GizemCengiz Edanurusta ya ben aşırı büyük istemiyorum sallanabilsin ve yenidoğan için de uygun bişey olsun istiyorum
lavitaebella Edanurusta joie olanın sallanma aparatı yok diye biliyorum,ben de beğeniyordum çünkü. Bilginiz olsun
asya_aslanyrk Canım ben şehzade park yatak aldım. 34 haftalık hamileyim. Ben beğenerek aldım. En az 3 4 yaşına kadar kullanılabilir 🤗❤️ Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
GizemCengiz Bir de avm gezdim geçen gün hiç seçenek yoktu. İstanbul avrupa yakasında yaşıyorum. Sanırım yine en çok seçenek civilde var.
gonulcelen GizemCengiz aslında çok ucuzdu 600 tl sonra 700 oldu Bn aldım 3-4 gün sonra 800 olmuş ve 1 ay içinde oldu fiyat artısı.
Deletedmom404 GizemCengiz aynen dönencesi var bebeğim onlar döndükçe tepki veriyo ses çıkarıyo baya kullanışlı yani alt değiştirme yerinde cepler bar bezini acil lazım şeyleri oraya koyuyorum
GizemCengiz Anneyimm doğru ama yinede bazıları daha sağlam duruyor ve cep kısımları falan çok kullanışlı oluyor 😊 bir de ben yenidoğan konseptine de uysun diye baş kısmında şemsiyelik gibi bişi istiyorum
deletedmom209 GizemCengiz benetto travel sistem bebek arabası + puset and benetto park beşik 1049 tl ben aldım öneririm instagramda bi siteden
blackberry118 deletedmom209 burda bi magazada park besigine baktim da saglam degil gibiydi dokunsan sallanıyordu ayaklari sabitken bile. Teshir urunu mu bozuktu acaba sizinki nasil