gulsuayan Kızlar merhaba 28 haftalık olduk oğlumla çok şükür 🙏🏼 İlk 4 ayımda yaşamadım kabizlik sorunu 6-7. aylarımda fena durumdayım çıkamıyorum ve çıkmaya çalışıyorum ıkındıkça da korkuyorum açıkçası bebise zarar vericem diye bir arkadaşım da fazla ikinma erken doğuma sebep olursun dedi ne yapicam ben ya tuvalete çıkmadan da olmuyor 🥺😍
ogrencianne35 gulsuayan ah canım 😢 inanın benimde öyle geçti kuru kayısı kuru erik yedim hep son aylarımda kayısı çıktı kayısı yedim ama doğumdan sonra felaketti yaklaşık 5 ay da öyle çektim kabızlık doğum sonrası kızım şuan 10 aylık yeni yeni duzene girdi kabızlık sorunum malesef her gebe de doğum yapan her kadın da oluyormuş
3oglanannesi gulsuayan evet ıkınma yın zararlı ben vinelac kullandım başta aşırı pahalı olunca magnesi callsie diye bi toza başladım aşırı iyi ve uygun hamilelee için güvenli 1 kaşık içmeniz yetiyor afedersiniz ne gaz kalıyor ne kabızlık
Ayse_35 gulsuayan sabah aç karnına sulandırılmış dut pekmezi içiyorum, bir saat sonra kahvaltı yapıyorum, bende işe yarıyor bazen. Aç olmanız gerekiyor. Kabızlık kaç aydır çekiyom, ıkınma oluyor mecbur, doğumu tetiklediğini bilmiyordum🤔😳
gulsuayan ogrencianne35 ay ne güzel sağlıkla almışsınız kucağınıza darısı bizim de basımıza inşallah bebeğe zarar vermesin de bu durum çok teşekkür ederim 🙏🏼💓
gulsuayan 3oglanannesi doktor kontrolünde mi aldınız yoksa eczaneden kendiniz mi temin ettiniz acaba 🙏🏼
ogrencianne35 gulsuayan yok yok bebeğe zarar vermiyor bizim için zor oluyor. özelden yazicam size bakarmisiniz
3oglanannesi gulsuayan kendim temin ettim serklaj ı olup ta kullanan gebeler önerdi erken doğum riskim olduğu için ıkınma yasak içinde sadece magbuzyum hidroksit var başka bir şey yok magnesie calcinee adı tam araştırabilirsiniz vinelac hap ta bitkisel drum tavsiye etmişti onu da ama aşırı pahalandı
ayshe54 3oglanannesi 100 TL birsey cidden işe yarıyor mu ona göre alacağım. Fiyat önemli değil suan benim için yeter ki tuvaletimi yapayım 😭 4 günde bir duohaloc içiyorum anca ve hep ıkınıyorum. 33 haftalık oldum artık korkuyorum da
3oglanannesi ayshe54 günde 2 içtim başta ishal oldum günde 1 le 2 3 günde bir çıkıyorum tuvalete evet faydası var ama çıkarmak için illa ki itme gücü gerek diğer toz da o yok afedersin o baya yumuşatıyor sen hiç ıkınmadan yapmış oluyorsun dikişli olanlar kullanmaz dı yoksa doğum sezeryan olacak ben doğumda bile kullanıcam tozu daha çok sevdim o açıdan 8 saatte falan sonuç verdi gün aşırı 1 kere içmem yetiyor ıkınmak zorunda kalıp endişe etmiyorum en azından
kereminannesiii1 ayshe54 bu vinelac folik asit değil mi yaa ben hamileliğimin başında içtim de folik asit diye verdi doktor 3 ay falan kullandım
gulsuayan ilkkalpatisi şey midemizi bulandırmaz mi aç karnına ağır bir yağ kokusu bile güzel değilken 🥺🙏🏼
portakalcicegii gulsuayan kayısıyı haşlayıp ılık içebilirsiniz, kefir, kırmızı elma, zeytinyağı 5 gün çıkamamıştım bunlar bende işe yaramıştı
Gmz-aykt gulsuayan geçmiş olsun ben de ilk aylarda oldu biraz muz yiyordum bıraktım kuru kayısı incir yedim zeytinyağı sabahları tüketin bol su iciyosunuzdur zaten ben olmazsada ikinmiyordum açıkçası korkuyordum
gulsuayan Gmz-aykt muz günlük yiyorum bebeğe kilo aldırıyor dediler suyu da içiyorum ama çok degil kayısı da fayda etmiyor sanki bana ama yine de denilen her şeyi yapicam 🙏🏼😍
ilkkalpatisi gulsuayan bir tatlı kaşığı bile olsa yeterli olur gerçekten doğal ise miss gibi oluyor kokusuyla vs. ☺️
Gmz-aykt gulsuayan evet bn de severim ama duzelene kadar yemeyin bnce kuru incir yiyebilirsiniz düzelir İnslh🙏