Nefinay-91 5+4 haftalık gebeyim:) Ben decavit kullanıyordum. Doktorum folidoce kullan decaviti bırak dedi . Ama içerik olarak decavit daha mantıklı gibi Sizler ne kullanıyorsunjz.
Mrv135 Nefinay-91 Ben 3 ayı bitiriyorum ve decaviti yeni verdi doktor. Bu zamana kadar sadece Folidays kullanmıştım. İkinci trimesterda multivitaminlere geciricektir sizin doktorunuz da. Şuan sadece folik asit özelliği olan bir folik asite ihtiyaciniz var.
Ebrucm Nefinay-91 decavitler 3 aydan sonra kullanılmaya başlıyor ilk aylarda. Sade folik asit olması gerekiyo diye biliyorum
Bayancorek Nefinay-91 Yani ben hiçbir zaman sorgulamadım, ne önerirse onu kullandım hala da öyle şuan 2 vitamin 1 ilaç kullanıyorum bir bildiği vardır, o yüzden kafam karışmadı hiç. Yeterki düzenli kullanın. 🌸🤗
Nefinay-91 Mrv135 doktorda onu söyledi sonra decavit alabilirsin dedi . dediği folikasiti alayım o zman 😊
Aslim34 3oglanannesi folibol kullanıyordum bende ağır olduğunu söylediler 2aylık gebeyim 400 mglık kullanman gerekiyor dedi devlet hastanesindekiler
Birseniz Nefinay-91 decaviti doktor bana yeni yazdı 18 haftalığım decavit folik asit değilki içinde az var tamamen vitamin ilacı o zaten folik asit olarak ilk 3 ay folbiol kullandım
Aslim34 Birseniz folibol kullanıyorum devlet hastanesinde o çok ağır 5 mg fazla dedi 400 mglık olmalı onlardan kullan dedi anlamadım ?
Deletedmom627372 Nefinay-91 6 haftalıkken gittim sadece diofol alabilirsin dedi bide bulantı için ilaç verdi 12 haftadan sonra veriyolar bence decaviti falan ben onu icememistim elenatal kullanmıştım hep
Birseniz Aslim34 eczaneye söylersin 400mg lık folbiol diye bende ondan kullandım zaten ilk 3 ay 12. Haftanın sonuna kadar
Aslim34 2 aylık gebeyim folibol kullanıyordum. Devlet hastanesinde folibol 5mg fazla 400mg olmalı folibolun ağır olduğunu onu önermediğini söylediler. ? Ne kadar doğru bilemedim şuan da endişemlediğim için kullanamıyorum kaç gündür folik asit
Mrv135 Aslim34 Sağlık ocağına gidin en azından aile hekimine danışın belki yeni bir folik asit verir onu kullanirsiniz ama folik asit bırakmayın şuan. Bebeğin beyin gelişimi için ilk üç ay çok önemli.