Elifatilgan Kacinci haftaya kadar kullandiniz 16. Haftadayim bitmisti almayacaktim, iki gundur icmiyorum sabah bulantim oldu acaba devam etsem mi
Kizilkafaa Elifatilgan Ben 12. Haftamdan beri kullanmjyorum doktor mide bulantın olursa iç dedi de ben içmedim.. kendimi alıştırmam istemedim ama benimde bulantılarım başladı 15. Haftadayım tekrar başlayacağım galiba
Aybukeninannesi01 Elifatilgan kız ben 7 haftadan beri kullanıyorum şuan 21+2 günlüğüz geçen bi tane içtim ertesi gün düzenim bozuldu ya 😂ne güzel geçiyordu günlerim şimdide aksatmadan içiyorum ☹️Resmen onunla aşk yaşıyorum
Nesrincente Elifatilgan 16ya kdar kullandım kutu bitince ıcmedım sız gbı olmadı bıraktım bnce 1 kutu daha devam edın
yineyenidenanneoluyorum7 Elifatilgan benm bugn bitti icemedm mahvoldm daha icicez demekki gerci benm daha yeni ama o ilac olmasam mahvoluyorm
Elifatilgan Kizilkafaa ben 8. Haftadan beri kullaniyordum iki gundur kullanmiyorum bulantilarim artti acaba baslasam mi bidaha dedim
Elifatilgan Kizilkafaa ay canim benim ya allah sabir ve sifa versin beslenmene dikkat et cok uzun sure miden bos kalmasin 🌸🥺
Beyzossb Elifatilgan 19 haftalık olduk. Akşam içmeyi unutmusum midem bulanıyor hemen içtim az önce . Ne zaman tam geçecek bilmiyorum 🙃
Elifatilgan Beyzossb ayyy bu bagimlilik mi yapiyo acaba 😂😂 neyse devam artik yapacak bsiey yok bide zamlanmis 120 tl olmus
Bendiyebiri Elifatilgan benim 38 de bitecek arada hala kullanıyorum canım doktora söylediğimde sıkıntı olmadığını kullanabileceğimi söylemişti
Elifatilgan Bendiyebiri canim benim az kalmis dogumuna hayirlisiyla kucagina al acaba benimde gelir mi 38 hafta 🙈
Bendiyebiri Elifatilgan çok teşekkür ederim 🥰 emin ol çok çabuk geçecek sen bile şaşıracaksın bende diyordum bu zaman nasıl geçecek diye ama 39 oluyorum bakalım yarın kontrolüm var çokda sancım var belki de yarın doğururum 😂 bu arada bu mide bulantılı zor günler varya hiçbirşeymiş sen birde son haftalarda gör bakalım ağrıları 😂😂😂 bu sakin günlerinin tadını çıkar olur mu benden sana tavsiye ❤️🌸
Esmasahin236 27+2 hala kullanıyorum arada bırakmak İçin deniyorum ama olmuyor mahvediyor gün içinde çok istiyorum artık bitmesini 😭
Ceylanefe41 Ben zofer 8 mg kullanıyorum 200 tl devlet karşılamıyor eczaneden aliyom direk bi haftada bitiyo zaten hesapladım 2 buçuk milyarın hapa ödeme yapmışım şimdiye kadar prilamin ücreti nekadar acaba dr yaziyomu cvplarsaniz çok sevinirim
gmzzmg Ceylanefe41 prilam 120 civarı, doktor yazabiliyor ama günde 3 tane içecek şekilde falan yazarsa erken bitirirseniz yine erken alabilirsiniz yoksa zamanı dolmadan doktor tekrar yazsa da vermiyorlar.
sedaboz_ Ceylanefe41 Prilam daha uygun. Sağlık ocağı doktorları yazıyor. Ben toplu ilaç alıyorum ama 20 lira filandır sanırım
Ceylanefe41 gmzzmg günde 3 defa kaç günde bitiyi yani bi pakette kaç tane oluyo canım cvp yazdığın için çok teşekkür ederim
Melek1111 Elifatilgan 37. Haftada hala devam ediyorum içmeye .Kaç kez bırakmaya çalıştım ama olmadı yine bulantım oldu ben doğurana kadar devam
sedaboz_ Elifatilgan 8.haftada başladım 20. Haftadayım hala içiyorum bi gün içmesem düzenim bozuluyor