ElisaMom Kız öyle bir başlık açmışsın ki heyecanla okudum okudum bekliyorum ki minimal ağrı ile ile çok rahat bir normal doğum yapıcaksın.🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bu normal doğum serüveni yani😄 neyse hayirlisiyla saglikla büyüt bebişini💕
seym4 Melike okurken duygulandım.. Allah huzur sağlık versin canım. Herkese nasip olsun hayırkısıyla. Bende sabırsızlıkla bekliyorum kuşumu🎈
Rukiye_korkmaz Melike canım ya Allah kurtarmış bende kolay doğum yaparım inşallah dua eder misin benim için de 🥰
MeralMine Yldrmerve benim de öyle olacaktı hatta ertesi güne odam bile hazırdı . O gece yarısı sancılandım dilerim sizde bu gece kavuşursunuz🙏🏻
Ba_momss Melike yaaaa ne güzel maşallah kuzuya 😍 geçenlerde senin adını adını bulamamıştım bende Ankara’da yaşıyodun moderatör dün demi bı ara 🤭
Aycicegim Melike benimde aynı sizin gibi oldu normal doğum olarak başladık 12 saat sancı çektim 8 cm de açılmam vardı ama bebeğimin nabzı düştü acil sezeryana alındım ve kakasını yapmış 3 tur kordon dolanmış dedi doktorum çok şükür şimdi iyiyiz ama çok zordu benşm kızımda 2290gr doğdu
Yeliz6767 Melike Benim ilk çocuğum da 48 cm 2510 gram doğdu çok küçüktü hatta doğumdan sonra eşime vermişler tutamamış oda annesine vermiş şimdi 3 yaşında zayıf doğan çocuklar genelde çok güçlü oluyor kafasını kaldırıyordu 20 günlükken adım attı 😂😂 hemşireler bile şaşırmıştı 😊
Limonzeytin Ya arkadaşlar bu çatı muayenesi hakkında açık bilgi verirmisiniz rica etsem benım daha çok var ama merak ediyorm her yerde yazıyolar diye tam net açklama bulamadmda .. rabbim herkese zamanı gelnce sağlıklıca doğmlar nasp etsn 😊🤲
Melike Limonzeytin doktor iki parmağıyla kontrol ediyor. Açıklık varmı diye hiç korkulacak birşey değil kendinizi kasmadığınız sürece çok rahat geçer