Edaaydemir Cerennnn5858 benimde öyle olmuştu öksürünce falan bile bi batma oluyordu kasık ağrısından duramıyordum
Mine44 Cerennnn5858 günün gecikir gecikmez test yap. Hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberi alırsın
Samta Cerennnn5858 aynısı bende de oldu. Sonuç: adet oldum. Galiba adet gecikene kadar hiçbir belirtiyi kabul etmemek lazım 🥹
Gamze0111 @Rabiakltk5 benden beyaz akıntı geliyordu ama akıntı gelmesi gebelik belirtisi onu biliyorum
Bebetoveannesi Cerennnn5858 ağzımda yoğun bir Demir tadı vardı ilk bebeğimde de öyleydi bundada kıtır kıtırdı ağzım ☺️
Bebetoveannesi Cerennnn5858 valla bir gün geciktim ben şüpheleniyordum o tatta gelince direk emin oldum ikinci gün test yaptım
Cerennnn5858 Bu arada bıraz once ogrendık. Kayınvalidem 1 haftadır bizde covit testi pozitif cıktı. Hıc duydunuzmu bu sartlarda covit olursam tutma ıhtımalı varmıki
Asu06 Cerennnn5858 korkuyorum ya negatif olursam aranızda benim gibi olan varmı 9 aydır deniyoruz olmuyo
sacmalamakizim Cerennnn5858 Adete 9 gün kala belirti olur mu ki canım yumurtlama da olabilir onda da böyle iğne batar gibi olur. 😊
Cerennnn5858 sacmalamakizim yaşayanlar var canım bilemiyorumki olurmu. Sorup kım ne yasamıs ogrenıyoruz işte