Cerennnn5858 mesa34 aset sancısı gibi karın agrısı. Ama suanda geçti gece sabaha kadar agrıdı karnım. Akıntımda basladı ama az
Cerennnn5858 Hgmom1 ben ıslaklık hıssedıyorum peçeteule silince akıntı var. Adetimede cok var daha bılemedım
Cerennnn5858 Eylulperisi inşallah kuzum🙏🏻 Başımdada bi ağırlık var benim buda belirtimidir acaba. Baş dönmesi değilde bi uyuşukluk var basımda. Sanki bayılıcakmışım gibi oluyorum
mesa34 @Cerennnn5858 ben normalde adet sancısı çekmeyen biriydim ilk defa çektim ordan anlamıştım, inşallah sizinkide güzel bi haberdirrr 👼❤️
Cerennnn5858 mesa34 benım agrım hep olur adetime yakın. Ama karnım kasıklarım bacaklarım bile agrır. Karnım agrıdı sadece dün gece adet olucak gibi. Birde basım bi gario içim geçicek bayılıcak gibiyim sabah beri
Rabiakltk5 Cerennnn5858 ben yaşadım aynı durumu adet tarihimi bilmesem şuan adet olcam dedim o derece batmada çok oldu şuan adetime 5 gün var bakalım bekliycem hayırlısı
Asu06 Merhaba! kızlar bende de çok kötü karın ağrısı var her ay yaşadığım sancım var ama iki gündür günüm geçiyo çok istiyorum 9 aydır bekliyorum her ay gebe olucam diye
Rabiakltk5 Cerennnn5858 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım ama ben biraz erken yaptım idrarda yumurtlamadan 12. Günde belli oluyomuş benim daha 9. gün
Asu06 Cerennnn5858 korkuyorum ya negatif olursam aranızda benim gibi olan varmı 9 aydır deniyoruz olmuyo
Nur-01-35 Cerennnn5858 ben ordan anladım hamile olduğumu. Cunki hic öyle agrimazdı normal adette felan . Intetten bakiiordim erken gebelik belirtisi diye direk çıkınca hamile olma ihtimali o an şimşekler gibi gözümde canlandı hic unutmuyorum .