Sekr5 Happybsrn ilişki sonrası değil çok afedersiniz ama tam ilişkideyken bı anda boşaldı eşimde çok korktu
Happybsrn Sekr5 tamam işte bı bardak dolusu diyorsun yani mümkün değil ilişkiye girmeden geldiyse diyorsan ee bu suyundur🤔
Sekr5 Happybsrn sancım felan şuan yok daha devamı da gelmedi o zaman ben gideyim bı acile goruneyim onlar bı test bişey yaparlar heralde korkuyorum da biyandna
Happybsrn Sekr5 en azından git ve neymiş öğren bebeği tehlikeye atmaya değmez yani tabi ki bakarlar suyum geldguni düşünüyorum diye söyle bı bardak kadar fln illa bakacaklardr
Estrella Sekr5 kuzum bana doktorum idrar gibi gelen ama tutamadığın bacaklarını ıslatacak derecede gelen bir su olursa bana haber ver panik yapma demişti doktora söyleyin bence🤷♀️
Sekr5 Estrella aynı idrar gibiydi zaten ben cidden altıma yapıyorum sandım eşimi ittim kalktım kalkınca bacaklarımı ıslattı tutamadım eşimde korktu bende panik yapmasın diye zevk suyu olanilcegini söyledim ama bu saat oldu hala gelmedi devamı
gulcicek0 Sekr5 benimde öyle oldu ertesi gün hepsi birden gelmeye başladı ve suyum bitti hatta doktor su falan değil dedi meğersem suyummus doktora gidin böyle şeyler riske atılmaz ne olur ne olmaz
Bhesnn Mavidunyamm uyuyordum ıslaklığa uyandım yatağım ıslanmıştı ayağa kalkınca biraz boşaldı hastahaneye gidene kadar hiç su kalmamıştı yani az bişeyde gelmiyordu kaygan bi sıvı suyun geldiğini anlayabiliyorsun yoğun geliyor
Mavidunyamm Bhesnn benim ki su değil o zaman çünkü çok çok fazla değildi. Avuç içi kadar biseydi ama çok sıvı olunca korktum