Sekr5 Kızlar 37 haftalık olucam dün ilişkiye girdim eşimle 1 haftadır gorusmuyoduk işi yüzünden herşey iyiydi ama ilişki sırasında su geldi zevk suyumu bebek suyumu anlamadım bunu nasıl anliycam biraz bacaklarimi ıslattı gece boyu daha da gelmedi
Zehrakhr Sekr5 eczaneden turnusol kağıtlı pes alıp iç çamaşırına koy yarım saat sonra belli olur canım su mu değil mi
Bhesnn Sekr5 benim suyum gelerek gitmiştim doktora yarım çay bardağı kadar su geldi başta uyurken ayağa kalkınca tekrar geldi yer ıslandı bezle falan doktora gidene kadar suyum bitti yani su gelip durmaz devam eder bitene kadar
Asilahmet Sekr5 sanmıyorum benim suyum geldiğinde resmen balon partaltırsın içindeki su birden akar ya öyleydi birden boşaldı benim bildiğim öyle oluyormuş
Zehrakhr Sekr5 hım bilmiyorum başka yöntem sadece eyer birdaha akarsa diye açık renk iç çamaşırı giy ıslanırsa sarı mı değil mi diye baka bilirsin ama riskli enfeksiyona yol açabiliyor belki daha iyi bilen biri vardır
Sekr5 seon90 devamı gelmedi ama sadece o sırada bı bardak dolusu kadar gelmiştir daha da gelmedi geceden beri
Mavidunyamm Sekr5 Bende sabah aynı soruyu sordum ama benim haftam küçük. İlişkiden sonra birden dogrulunca su gibi bişey aktı ama devamı gelmedi gece boyu da gelmedi anlamadım normal mi degil mi korktum yani. Sizin sanciniz kanamanz falan var mı benim yok 🤷🏻♀️
Sekr5 Mavidunyamm evet sizin postu okudum ama haftamız çok çok küçük su olduğunu sanmiyorum büyük ihtimal sizinki ya zevkdi yada sperm akintisiydi
Sekr5 Mavidunyamm sancım 1 haftadır var canım benim zaten günlerim yaklaştıkça yalancı sancım çoğaldı
Sekr5 Mavidunyamm ilişki sırasında geldi çok fazla geldi 1 yıldır evliyim hiç böyle birşey olmuyordu tedirgin oldum zevk suyu mu yoksa bebeğin suyumu diye geceden beri daha gelmedi akiskandi bildiğin su gibiydi yani anlamadım bende
Bhesnn Mavidunyamm uyuyordum ıslaklığa uyandım yatağım ıslanmıştı ayağa kalkınca biraz boşaldı hastahaneye gidene kadar hiç su kalmamıştı yani az bişeyde gelmiyordu kaygan bi sıvı suyun geldiğini anlayabiliyorsun yoğun geliyor
Mltmsncn Sekr5 benim doktorum bardaktan boşalırcasına gelmediği sürece endişelenme dedi 4 gün önce gittiğimde. Takip edin bence devamı gelirse o zaman gidin doktora
Sekr5 Mltmsncn tutamadım kendiliginden sıcak birşey aktı bacaklarıma hızlı su gibi döküldü 1 bardak kadar vardır o yüzden bende tereddüt ettim ama devamı olmadı
Mavidunyamm Sekr5 Zaten insan spermi de tutamiyor birden akıyor. Siz yinede bi acile gidin. Kokladiniz mi peki yani spermin kokusu kötü oluyo cubku 😑
Happybsrn Sekr5 ben 10 yıllık evliyim ilişki sonrası bı bardak dolusu diyorsun böyle bı sıvı mümkün değil gelmesi 🙄🙄🙄 suyun gelmiştir bnce doktora gitmelisin
Estrella Sekr5 kuzum bana doktorum idrar gibi gelen ama tutamadığın bacaklarını ıslatacak derecede gelen bir su olursa bana haber ver panik yapma demişti doktora söyleyin bence🤷♀️
Sekr5 Mavidunyamm evet yok sperm değildi kendi zevk suyum da olabilir inan bilmiyorum çok teredduttediyim bildiğin saf su yani ama devamı gelmediği için gitmedim hastaneye
Fnen Sekr5 kendi boşalmanda olabilir canım, su gelmesi bir kerede azıcık su ile olmaz, sızıntı şeklinde devam eder yada birden boşalır
Sekr5 Happybsrn ilişki sonrası değil çok afedersiniz ama tam ilişkideyken bı anda boşaldı eşimde çok korktu