Melike Ftmglpnr hayır hiçbirşey yapmadım ben sürekli yatardım hatta 🤷🏻♀️ ama pazar günleri sabahtan aksama kadar dışarıda gezerdik o baya etkilemiş olabilir diyordum ben
bebislerimi_buyutuyorum 55alp34 sanırım herkesinki bir olmuyor benimde nişanim geldi ardından suyum sızıntı halinde gelmeye başladı sonrasında sezeryana alındım 🐣🌸
55alp34 bebislerimi_buyutuyorum evt herkes bir olmuyor zaten Ama genel Bi şey varya hani nişan geliyo sonra sancı dye bnde herhangi belirti yok oyuzden m. Ettim nişan gelme durumunu açıkçası
bebislerimi_buyutuyorum 55alp34 valla benim nişanim geldikten sonra sancilarim 2 kat arttı dayanılmaz biseydi 🤷🏻♀️Allah kolaylık versin 🤲🏼
55alp34 bebislerimi_buyutuyorum Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 bnde ilk bebeğimi 38haftalık doğurmuştm oyuzden 39hfta da bitince biran önce gelsin diye yapmadığım şey kalmadı ama gelmiyo 😀 😀
bebislerimi_buyutuyorum 55alp34 valla çok iyi anlıyorum gün geçtikçe zorlaşıyor bir an önce çıksın istiyorsun 😁 şuan 7 aylığım o kadar zor geçiyor ki çatı ağrısı mahvetti beni yürümek uyumak uzanmak eziyet gibi geliyor 🙁
55alp34 Ayse_35 ne güzel bende de hafif bel ağrı vuruyor arada bir okdar başka belirtim yok hafta geçtikçe tedirginliğim artıyo
55alp34 bebislerimi_buyutuyorum aynen canm rabbim sağlıkla kucaklarmza almayı nasip etsin inşallah bebişlermizi 🙏