55alp34 Kızlar merhaba başlıkta da dediğim gbi illa nişan mı gelmesi lazım doğumun başlaması için nişan gelmeden sancyla doğumu başlayan varmı?
T1996 55alp34 kuzenimde ne nişan ne su ne sancı yoktu kontrole gitti 5 cm açıklıkta doktor suyunu patlattı doğurdu 🤣
Sevincceylan 55alp34 valla benim ilk doğumum tam 36 saat içerisinde oldu doğuma 8 saat kala nişanım geldi doğumdan 4 saat önce suyumu patlattılar yine doğuramayınca suni sancı verdiler Rabbim herkeze bir avazda doğurmayı nasip etsin çok zorlanmıştım ben
bebislerimi_buyutuyorum 55alp34 sanırım herkesinki bir olmuyor benimde nişanim geldi ardından suyum sızıntı halinde gelmeye başladı sonrasında sezeryana alındım 🐣🌸
Balliko T1996 ayy Maşallah pazartesi günü suni sancı alacağım 40+3 olduğu için o yüzden İnşallah gittiğimde benımde öyle açılmam olur suni sancı almam 🤲
Melike Durununannesi46 Kontrole gitmiştim 3 cm acıklığım varmış doğuma alındım 😂 şok olmuştum güle oynaya cocuğumu görmeye gitmiştim halbuki 😌
Ftmglpnr Melike ay bir formülünüz varmıydı yani özel olarak yaptığınız spor yürüşüy yeme içme ile ilgili açılma olsun diye
SerraveAnnesii Balliko Bende sizle aynıyım 🥲haftaya kadar doğmazsa suni verecekler hakkımızda hayırlısı olsun kolay doğumlarımız olsun inşallah 🙏🏻
Balliko SerraveAnnesii ayy Amin canım doktor çay falan hıkaye bi işe yaramıyor dedi sürekli temizlik hareket halımdeyın İnşAllah bi gideriz canım sonrasında 4 5 cm açıklığı görürler suni sancıyla gerek kalmadan alırız bebişleri kucağımıza 🤲benım kızım vardı 2. Ye de oğlum geliyor İnşallah Senın canım?
Melike 55alp34 Cidden hiçbir belirtim yoktu. Pazar günü sadece 1-2 kez karnıma iğne batar gibi birşey oluyordu gaz sancısı sanmıştım sanırım açılmam oluyormuştu. 1 hafta öyle gezmişim doktorumda çok şaşırmıştı 🤭
Melike Ftmglpnr hayır hiçbirşey yapmadım ben sürekli yatardım hatta 🤷🏻♀️ ama pazar günleri sabahtan aksama kadar dışarıda gezerdik o baya etkilemiş olabilir diyordum ben