AysunUgur Damla04 çok güzel 🧿🌸 aceleci olmasın inşallah bebişler 😊 ben gününü beklemesini çok istiyorum, çok amin 🤲🏼😅
linamom Damla04 Allah a şükür iyi gdiyor ama hareketler daha yavaş. 31+1 olacağız 00.00 dan sonra. Sizin nasıl gidiyor
ayshe54 Damla04 33 haftalık oldum bugün. İyi diyelim uykusuzluk tek derdim 😔 ne çantam hazır ne birsey 😅
AysunUgur Damla04 yarın 34 oluyoruz inşallah 🧿 erken gelirse nisan annesi olucam, Mayısı da ayrı seviyorum o yüzden aceleci olmasından korkuyorum 😅😊
Deletedmom727271 Damla04 bel ağrısı bende hiç geçmiyor 4 yaşında bir evladım daha var onunla koştur ilgilen derken 😂😂
mavi18_ Bel, kaşık ve karın ağrıları çekiyorum son iki gündür. Kızım çok hareketli sanki çıkmak istiyor gibi davranıyor son zamanlarda😂 33+6 olduk
mavi18_ linamom ben hazırladım bitirdim. Kız bebekler bazen erken gelebiliyor dediler bende ağırlaşmasan hallettim iki hafta önce
linamom mavi18_ benim de kız daha başlamadım😑son eksikleri tamamlayıp bir iki hafta içinde tamamlıcam inşallah
mavi18_ linamom benim zaten Mayıs 2 gözüküyor ama nedense nisanda doğacak gibi hissediyorum. Birde bir tembellik var üstümde son günlerde. İyi ki hazırlamışım yoksa üşenmekten hazırlayamayacakmışım resmen😂
linamom mavi18_ benim Mayıs ortalarına denk geliyor. Lohusa pijama takımı aldınız mı aldıysanız nereden aldınz benim de o tarz eksikler kaldı