Duygummmmmm Askiletotomsu ben gittim geldim tam 19 haftalık baktı sorun olmadi herşeyi net gördü kesinleşti cinsiyetimiz her şeyimiz normal çok şükür 🧿😍
nmtock41 Askiletotomsu 21+5 de girdim diğeri de 22+1 de girdim 2 farklı doktora gittim ben ama 23 24 hf daha uygun biraz daha büyümüş oluyor organları herşey daha net görünür bence
Bebek-C Benim doktor 20-25 arası demişti mesela ben 22de gittim. Kuzenim de 19da gitti. 19 erken değil bence ben de sizin gibi cinsiyet netliği için detaylıyı beklemiştim dört gözle 😀
Askiletotomsu Duygummmmmm hep bu mesajı bekliyormuscasina gaza geldim. Gideyim bari 18+0 olur olmaz 😅😅😅😅
Ikigozumuncicegiii Askiletotomsu bende tam 21 haftalıkken gideceğim Takma söylenenleri kafan a canı m
Askiletotomsu Ikigozumuncicegiii bende bu hafta cinsiyet için gitcem ya karar verdim Üç ayrı doktordan duymuş Olcam toplamda artık Sonuçta 22.haftada yani 4 hafta sonrada detayliya giderim
Ikigozumuncicegiii Askiletotomsu Ben cinsiyet i normal muayene de öğrendim Kızım olacağı fikrine de çok alıştım inşallah bı sürpriz olmaz 🤭2 Nisan da detaylı randevum