Askiletotomsu Hangi haftalarda gittiniz Doktorum beni 19.haftada çağırdı 19 a erken diyen bir kesim var ama bilimsel olarak 18-23.hafta diye kabul görmüş sonuçta, bilemedim ?
Gulusuguzell Askiletotomsu vallahi erken canim bende 22 haftaligim. Haftaya gidrcem detayliya herseyi beli olsun diye bekledim
iremss Askiletotomsu bana 2 gebelikte de 21. Hafta en ideal dedi doktorlar ilk gebelikte 20de gittim doktor bi sonraki hafta yine çağırdı şmdiki gebeliğimde de 21de gittim doktor tam zamanı dedi
Duygummmmmm Askiletotomsu banada 19.ve 20. Hafta kendin seç dedi bende erken olsun diye 19 .haftayı sectim
Siner Askiletotomsu ben de buraya yazmıştım 22 hafta en ideal dediler randevumu değiştirip 22. Haftada gittim.erken yada geç demedi doktor herşeyine baktı ama 20 de gitsem nasıl olurdu bilmiyorum
Siner Askiletotomsu 21 de de erken olmaz bence. Doktorunuz kendinden emin söylediyse cinsiyeti değişmez. Ben de burda değişenleri okudukça çok heyecanlı gittim detaylıya doktor doğru bildi mi acaba diye. Zaten başından beri %100 demişti 14. Haftadan beri nitekim doğru bilmiş detaylıda de değişmedi
Askiletotomsu Siner yok ben 21 de cagrilmadim 19.haftada cagrildim. Ondan diyorum erken mi diye Bilimsel olarak 18-23 yazıyor Buradakiler erken diyor ☺️ 19 da gitmeme
Askiletotomsu Ozlm0916 detaylıda kesin sonuç çünkü. Burda vakalar okuyorum detaylıda kesin sonuç ondan önce öğrenilenler detaylıda hep değişti diye
Gamzeates Askiletotomsu doktorum bana 20-24 hafta arası dedi benim de önümüzdeki cuma detaylı var Allah nasip ederse o zaman 21+5 oluyorum