ikizlerinannesi97 @beyzanuruzumcu8087 125 günümüz kaldı sezaryan olacagım için daha az da olabilir kızım olacak benimde dogumdan şimdilik korkmuyorum aklıma bile getirmiyorum ama son zaman arkamda iki çoçuk bırakıp içeriye girmek çook zor gelecek onu biliyorum Aglaya aglaya giderim kesin 🥰
beyzanuruzumcu8087 ikizlerinannesi97 oyyy inan ilk dogumum benimde bende kesin ağlarım arkamda eşime 🥰🤭
Defne000 128 gün kaldı kız bebiş bekliyoruzz 2nci hamileliğim sezeryan olucam ama korkuyorum acıkcası
Siracinannesi beyzanuruzumcu8087 112 gün kaldı 😍 ikinci oğlum olucak inşallah 🥰 bende de biraz tedirginlik yook değil 😏
Asibel Siracinannesi tam 9 Temmuz doğum gözüküyor. Kurban bayramının birinci günü 😂😂 ama o kadar beklemez diye düşünüyorum🌿 sağlıkla gelsinler
Siracinannesi Asibel bana da 6 ve 12 arası bekliyoruz dedi 😂🥰 ay benim oğlum geç bile doğmuştu bakalım bu nasıl olur bilmiyorum 😂 bende kurbanda doğurmaktan korkuyorum 🤭
biruykusuzanne Deletedmom10846 ilk bebeğim 9.5 aylık erkek adı Eymen . Karnımdaki de 21+0 kız adı Mihra 🥰
Deletedmom10846 biruykusuzanne maşallah küçükmüş Eymen 😍 benim ikisi de erkek kız olsun istemiştim nasip böyleymiş🥰 Allah bağışlasın inşallah
durulice FHKK kız canım bizde 19. Haftada detaylı ultrasonda öğrendik hic göstermedi o zamana kadar 🤭