yasemin_- beyzanuruzumcu8087 113 gün kaldı ve erkek 🥰 fazlaca heyecan var sabırsızlanıyorum kavuşmak için 🌸 rabbim hepimizin sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Renginveannesi_ beyzanuruzumcu8087 117 gün İnşallah, heyecanım korkumu şuan bastırıyor 🤲🏻🥰 inşallah sağ salim kucağımıza alırız Allah’ın izniyle 🤲🏻
ayseguuuLLL_ Temmuzannesii28 anladım hayırlısı ile gelsinler hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah canım 🤗
Dilek25 beyzanuruzumcu8087 beyzanuruzumcu8087 149 gün kaldı ve kız bebek 🥰 ikinci gebeliğim ama ben bile korkuyorum 🙈 sağlıklı doğumlar nasip olsun hepimize inşallah 🙏
Deletedmom10846 beyzanuruzumcu8087 uygulamaya göre 133 gün kaldı ama sezaryen olacağım için daha erken gelecek oğluşum💙
biruykusuzanne Deletedmom10846 aaa senle aynıyız bende ikinci doğum ve sezeryan 38de doğurucam inşallah 🙂
Ziba 120 gunumuz kaldı bizimkide erkek ve halaaa isim konusunda netleşemedik. Aşırı kilo aldım ilk başlarda hic umursamiyordum ama şuan bende kilodan kaynaklı cok korkuyorum.😐
biruykusuzanne beyzanuruzumcu8087 133 gün kızım olucak inşallah ❤️ evde de 9ç5 aylık bir oğlum var Allah bağışlasın 🌼