Bisusbi Duygumiran hahahah 26 hafta 5 gün oluyorsun 😂😂😂 bilmiyorum ben olsam 6 buçuk derim. Çok karışık ben öyle diyorum 😂
Duygumiran Villanelle yapma gozunu seveyim oyle degilmis o hesaplama her ay 30.cekmiyor dediler bende hesapladim hafta olarak hesapladim gun olarak kafam karisti ya 🙀
Duygumiran Bisusbi yaa moralimi bozmayin su 6 ayliktan cikamadim gitti sinrlerim bozuluyo artik doktora soruyorum 7 aya girdin diyor tanidiklara soruyorum 6 ayliga girdin diyolar googleye soruyorum 5 ay bilmem kac gunluk diyolar yoruldum. 😀😀😀
Busraaydiiin1 Duygumiran 6 buçuk aylık olarak hesapla sen canım bosver bende başlarda böyle çok takılmistim ama baktım olmuyor kendime göre hesaplayip söylüyorum 5 aylık olma ihtimali sıfır zaten 6 buçuk ayına yakınsın de 😊🥰
Duygumiran ipekveatlas ahh suan cok rahatladim 😀aynisini yaparsam 2 hafta sonra 8 e mi giriyorum 🤭😱aklimda deli sorular
ipekveatlas Duygumiran kız yokkk😂😂 parmak hesabı yaparsak 4 hafta 1 ay yani 24 hafta düz 6 ay desek sen 26 olduğun icin 6 bucuk aylık oluyosun. yani 2 hafta sonra 7ye girceksin
Duygumiran Busraaydiiin1 iste canm bnm bende 6 ayliktan cikmak istedigim icin kfamdaki sorular yiyor beniii 🤭 6 ayligi kabullenemedim galiba direk beni 7 ye gecirsinler istiyorum
ipekveatlas Villanelle zaten 9ay+10 gün olarak hesaplıyo doktor da yani 10. aydan gün almış oluyoruz evet
Duygumiran Villanelle 40 hayatimda gormedim diğer dogumum 31 e yeni girdigimde oldu bunda nasil olur bilmiyorum
Duygumiran ipekveatlas kafayi yicem ama simdi 😂😂😂 soyle bi gercek varki normalde 28 haftaligim bugun ama tek arter damar eksikligi yuzunden 2 hafta geri cekti doktorum psikolojim bozuldu hesap yapmaktan
ipekveatlas Duygumiran benim son kontrolüm 32. haftamdaydı yurtdışındayım doktorum 8. aya girdin dedi yani bizzat kendi ağzıyla söyledi ben de onun yalancısıyım😂
Aras_Barlas_Nurum Duygumiran sıkıntı yasadiniz mi ilk dogumunuz sonrasi 31 haftalık dogum yaptığınız da acaba merak ettim bilgilendirirseniz memnun olurum