Kvser Gamzecem inşallah canım yaa rabbim yüzümüze baksın inşallah 🤲🏻Ben kullandım alamadım inşallah sen alırsın canım bu ay rahim filmi cekilecem canım
Gamzecem Tgcperi yukarıda yazmıştım canım ne için kullandığımı gebelik için yumurta geliştirme büyütme için kullanıyorum reglinin 3. Günü sonra doktora gidiyorum USG ile bakıyor yumurta oluşmuşmu gelişmiş mi vs diye
Aslaninannesi01 Gamzecem anladım Benim elimde kaldı kullnmyorum çöpe de atamıyorum o kadar para verdim bari birileri kullansın isteyen olursa gönderebilirim 20 tane var iki kişiye verebilirim belki burda okuyan olur
Gamzecem Aslaninannesi01 evet güzel dusunmussunuz ihtiyaçi olan arkadaşlar ilesime geçebilir sizinle 🌺
Yusufayazin__annesi Gamzecem recetesix alabilirsin bende recetesiz aliyorum recete olsada devlet rapor olmadiginda karsilamiyr 155 tl gecen ay aldim
minikumutlar Gamzecem bende bu ay yeni bi başlangıç yaptım geçen ay dozu az geldi bu ay yükseltti dün gittim yeni umutlar yeni bir ay olsun bize haber edelim birbirimize olurmu canım
Gamzecem minikumutlar inşallah kuzum ben yumurtlamayı yakaladim değerlendirdim ama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı belirtilerim de var ama çok şaşırdım bat 4 temmuz bakalım regliyi beklicem