Gamzecem Kızlar femara evde bitmiş almam gerekiyor eczaneden temin edebilirim değil mi reçetesiz olarak ve fiyati ne kadar bilen var mı acaba
denizmanzarasi Gamzecem edersin canım zaten devlet hastanesi dışında ücretsiz alınmıyor diye biliyorum 250 TL
Gamzecem Hayaller_umut siz baya uyguna almışsınız yarın nöbetçi eczane bakiyim alıyım bende pazartesiye başlamam gerekcek
Ceyda76 Femara meme kanseri tedavısınde kullanıldığı ıcın devlette yazılırsa raporlanırsa uyguna alınabılır. Bana özel yazdı pahalıya patladı rapor yoktu 280 tl
Gamzecem Aslaninannesi01 yaa çok incesiniz teşekkür ederim ama yarın başlamam gerekiyor reglimin 3. Günü ve o yuZden aldım az önce 🙏🙏💝
Aslaninannesi01 Gamzecem anladım Benim elimde kaldı kullnmyorum çöpe de atamıyorum o kadar para verdim bari birileri kullansın isteyen olursa gönderebilirim 20 tane var iki kişiye verebilirim belki burda okuyan olur
Kvser Gamzecem inşallah canım yaa rabbim yüzümüze baksın inşallah 🤲🏻Ben kullandım alamadım inşallah sen alırsın canım bu ay rahim filmi cekilecem canım