hulyaca Syme yaa bak özelin bile değişik kuralı var demek ki 🙈 ben de evde 2 defa test yaptım ne olur ne olmaz 🙈 salı günü de gideceğim sağlık ocağına
Slakiprtci hulyaca ederim tabi canım sağlık ocagında sabah versem kan öğleden sonra çıkar mı acaba ? Bide 1 hafta geçti kesin belli olur mu
hulyaca hunilimom doğru belki de artık o yüzden yapmıyorlar. Bi daha gitmem ben de acile bu konudan dolayı 🙈
minikmucizemmmmmmm hulyaca doktorun insafına kalmış bir durum canım ben gittim vezne de yapılmıyor dediler doktorla görüştüm tamam yaparım dedi tekrar gittim doktor tamam dedi dedim o şekilde kan aldılar
hulyaca minikmucizemmmmmmm kesinlikle doğru 🌸 doktor hele 15 dk bekletti bizi. Bakmadan gidin eczaneden test alın dedi geçti 🙄 salı günü sağlık ocağına gideceğim artık
Mom545441 hulyaca ay inşallah böyle sıkıntı yaşamam ya şehir şehir fark ediyor demekki ben çocuk aciline gidiyorum ama hamilelere ve çocuklar için o gittiğim acil
Minikmucizem13 Veriliyor canm baş dönmem var mide bualnti var bide gebelik şüphemde var de kan istyo doktor hemen
hulyaca Minikmucizem13 işte bize eczaneden test alın dedi doktor canım. Ona göre de sağlık ocağına git dedi
hulyaca Mom545441 aynen değişiyor durum canım. İnşallah sıkıntı yaşamazsın. Senin Bat ne zamandı peki
Limonzeytin hulyaca Artk aciller buna bakmıyo ama ağrım var sancım var gebe olablrm vsvs gibi bahanelerle doktora girersenz yaptırablrsnz yoksa zor 🙃
hulyaca Limonzeytin öğrenmiş oldum ben de gitmem artık acile kesinlikle 🙈 salı günü direkt sağlık ocağına giderim 🌸
Mom545441 hulyaca bu çarşamba bugün kan verecem bakalım ne kadar büyümüş miniğim sağlıklımı tutunmuşmudur acaba 🥲
Limonzeytin hulyaca Sağlk ocakları köy gibi yerlerde değilse tabi sabahtan kan verince akşama kadar sonuç çıkıyor zaten en kolayı bu🙃🙃
Deletedmom627372 hulyaca ben hep acilde verdim kanı erkende olsa geç vakitte olsa gebelik için kan vericem dedim onaylattim aldılar hep ama ilk verdiğimde doktor sonuca bile bakmadı kalabalık diye ikinci de eşim gitti öğrendi sonuçları
hulyaca Deletedmom627372 ilk hamileliğimde hiç sorun olmamıştı. Bu sefer sorun çıktı maalesef. Gittiğim de acilde bir şey de yoktu hani boştu. Artık yarın sağlık ocağında vereceğim ben de 🌸
hulyaca Slakiprtci bana hep ertesi güne çıkar diyorlar canım ama yorumlarda aynı gün çıkar diyen de var. Sormak lazım gidildiğinde.
Aloneanqel hulyaca Kilis ye gitmiştim almamışlardı. Ben genelde sağlık ocağında ya da özelde gidiyorum. Devlet sıkıntı yaratıyor
hulyaca Aloneanqel daha önce urfada aşırı kalabalık zamanda gitmiştim almışlardı. Ama şimdi mardin’de bomboşken almadılar. Yarın sağlık ocağında vereceğim bakalım ☺️