Mom545441 hulyaca çok iyi inşallah güzel sonuç alırsın bi sonraki kanı ya çarşamba vereceğim ya cuma güzel sonuç alırsam eşimede bu güzel haberi vereceğim🥰
hulyaca elfmoom bu sefer olmadı şansıma. Artık ya yakın civardaki ilçeye gidip özele gideceğim ya da aile hekimine bakalım ☺️☺️
AngeL- hulyaca bende daha önceden acilden veriyodum kan ama artık yasakmış en son gittiğimde veremedim poliklinik doktorundan randevu alıyorum ona diyorum hamilelik testi istiyorum diye
Mervepera hulyaca kadin dogumda eskiden yapılıyordu bende gittiğimde polikliniği gündüz gel yapılır dediler artık yapılmiyormus. Ozelin aciline gidip yaptirdik yaptilar🤭
Dilarabozdemir hulyaca midem bulanıyor basım dönüyor tarzı şikayetlerle git hamilelik şüpheniz var mı derse olabilir de kan testi ister
Syme Canm özel acilne ben gittim beta tek yapmıyoz kadın doğuma girş yapın dedi ben silik çizgi götünce tmam dedim kessndr alsyım 250₺ verdim girş yptm beta çıkmdı gebelk param çöp😂 adam muaynede yapmadı bari baktrsydm ne vr ne yk içimde diye pşmn oldum😂
hulyaca Syme yaa bak özelin bile değişik kuralı var demek ki 🙈 ben de evde 2 defa test yaptım ne olur ne olmaz 🙈 salı günü de gideceğim sağlık ocağına
hunilimom hulyaca yapmıyorlar artık özellikle Kovid-19 dan sonra Ben de acile gittim kadın doğuma gönderdi biz burda yapmıyoruz dedi
hulyaca hunilimom doğru belki de artık o yüzden yapmıyorlar. Bi daha gitmem ben de acile bu konudan dolayı 🙈