Busra2013 Kızlar 12 gunluk anneyım uyudugum an hıcbusı duymuyorum kızım aglasa duymuyorum az once uyumusum kardesım zıle basılı tutmus duymadım kızım agladı duymadım kendım uyandım kızın aglamasıyla uyanamıyorum bu normalmı
Azizinannesi2 Busra2013 eğer doğumdan önce ve doğumda çok yorulduysaniz duymanız çok normal canım rahat uyumaya bakıyordum ben
Bebiscann Busra2013 ilk çocukta bende öyleydim zamanla alışırsın canım, kızına yakın uyu, bişey misey olur Allah etmesin
eslemsi Busra2013 bnde oyleydin gnel sezerysn olmustum sanirim obdan narkozdan uyuyodum habire. Normlde kedi yuruse uyanan bn surekli uyurdum hicbiseyde duymazdim
dml33 Busra2013 bnde kalkasm gelmiyodu başta esim kalkardi beni uyandirirdi şimdi ih dese kalkıyorum 3 yasinda 😅2.de zorlanmicm uyanmaya ins
Busra2013 Azizinannesi2 dogumdan once uykum ıyıydı ya uyurdum 9.10 saat sımdı kızım gecelerı 2 saate bır uyandırıo ondnmı boyle uyuyup bısı duymuyorum
Seda3536 Busra2013 uykun ağırsa yanında yatırma zaten Allah korusun üzerine falan düşersin annen yada kayınvaliden bir süre yatabilir sizde sen alışana kadar
Busra2013 Azizinannesi2 ınsallh valla kız uyumayınca stres yapıom sınırlenıom kendım uykulu oluom strese gırıom esıme patlıom🙄ne zmn bu surec gecer
Azizinannesi2 Busra2013 en kotu ihtimalle 40 in çıkana kadar canım bnmki ikinci olmasına rağmen eşimin uyandirdigi oldu gündüzleri tek mi bakıyorsun bebeğe canım
Azizinannesi2 Busra2013 belki ondan canım sen işi gücü boş ver beben uyuduğu zaman sende uyu uyu ki dinlenmiş yorgun olmayasın