Akgdk91 @Pptya yaa çok az kalmış ne güzell Allah kurtarsın kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Ays_cskn Akgdk91 Bende 10+ 5 im 2. Gebeligim siskinlige yoruyorum ben ama hamile gobegimi yoksa ilk bebegimden kalan gobekmi siskinlikmi anlayamadim karnim one cikik gibi duruyor cok tuhaf 😁
rizelianne Akgdk91 ya çok farklı bir şey bu hamilelik gerçekten 😂 yemek yerken aşırı keyif alıyorum ve asla doyma hissim yok 😂 herkese çok güzel bi duygu çok farklı bir iştah diyorum 😂
Mlkysf Akgdk91 ay hiç sinirin bozulmasın sonuçta insanın elinde değil yani karnımızı kendimiz büyütmüyoruz ben hiç takılmam böyle şeye
FatmaNur_27 Akgdk91 kimi çıkmaz diye üzülür kimi çıkar diye benimde 25 haftalık hiç yok her kes diyo kesin gelişmedi şöyle böyle çok takilma tadını çıkar hamileliğinjn önemli olan sağlıklı olması😊😊😊
Afra_123 Akgdk91 şey de var iç karnı küçük olmayanların daha çabuk büyüyormus göbeği. Ben bebişimi hissedeli 2 haftadan fazla oldu bununla alakalı galiba sağlıklı doğsun da şişkinlik düzelir sonradan ☺️☺️
Dln0692 Akgdk91 ben beş aylık hamileyim yatıyorum iki aydır kanamam var düşünün hareketsizlikten şuan o kadar kilo aldım ki ama saglıkla doğsun veririm diye kafama takmıyorum en güzel göbüş bebek göbüşü boşverin siz beni bi görün off offf 😅😅🐣🐣🥰
Dln0692 Akgdk91 siz beni görün dev gibiyimmm 🤣🤣olsun saglıkla dogsunda hamile dediğin dişardan belli olmalı canımmm 😅😅🐣🙊🙊