Rukiye_korkmaz SerraveAnnesii suni sancı çok zor oluyormuş ama normal doğum yapayım da sancım olmazsa suni sancı versinler ona da razıyım
SerraveAnnesii Rukiye_korkmaz Umarım suniye gerek kalmaz hakkımızda hayırlısı olsun 🙃 Aslında burda suniyle doğum yapıp doğumu kolay, kısa süren insanların yazılarını da okuyorum
AlyaUrasmoms Rukiye_korkmaz Birinden hafif sıcak suyun içinde soğuyana kadar oturma duymuştum 😂 Tabii hiç denemedim ama açılma yapıyor falan demişlerdi 🤔
Rukiye_korkmaz AlyaUrasmoms evde öyle yapacağım bir kova falan yok 🤭😂😂 ama bende duydum eskiden doğum yapacak kişileri son hafta hamama götürüyorlarmış
Rukiye_korkmaz Mrv58 benim de olmazsa suni isteyeceğim çok az kaldı karışık duygular yaşıyorum inşallah doğumumuz kolay olur Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
AlyaUrasmoms Rukiye_korkmaz Çamaşır leğeniyle falan dene kızzz 😂 Şaka bir yana Allah herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Rukiye_korkmaz AlyaUrasmoms deneyim bakalım Perşembe gününe kadar ne yaparsam kar 🥰 Amin canım benim inşallah kolayca doğururuz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız 🙏🏻😊
gldn065807 Rukiye_korkmaz 3 tane yiyorum ben günlük Kudüs hurması yiyorum ben baya büyük oluyo zaten tatlı zor yiyorum
Rukiye_korkmaz gldn065807 hepsini birden değilde sabah akşam 3 er tane yeyin çünkü doğumu kolay yapıyormuş benim annem de kardeşimde yemiş bol bol nstye takılıyken doğurdum nasıl oldu anlamadım dedi
Feyza1908- Rukiye_korkmaz ördek yürüyüşü veya ördek oturuşu nasıl bişey canım. Hiç duymadım ilk senden duydum 🤗 örneği varsa video falan atar mısın
Rukiye_korkmaz Feyza1908- buraya atmayı bilmiyorum da YouTube da activating labor videosu var orada gösteriyor