DerinMavii Gözümde arpacık cikicak gibi duruyor acıyor suanlık bişey yok çıkmadan önlemek için ne yapılır kendi bildiğim sıcak kompres ve dalinle yıkamak bunları doktor söylemişti ordan biliyorum başka onerii sjdjdj
Bebiscann DerinMavii bizim eskiler gözünde arpacık çıkanlara şey yapıyordu, amcasının oğlu ile evlenmiş bir kadın bulup onun saçını arpacık olan göze sürüyorlardı, öyle geçiyormuş güya😷😁🤣🤣🤣 jjjjfffss
Merrygirl DerinMavii sarımsak sürüp dalinle yıkayabilirsin onun dışında bilgim yok canım ama şöyle arpacık çıktıktan sonra aktif ve inaktif olarak ayrılıyor çıkarsa hemen doktora git ilaç tedavisi al yoksa maalesef kalıyor 🤷🏻♀️
funnymummy DerinMavii eczanede damlası var en iyisi onu kullan acısız atlatırsın. Bende bir kere çıktı damla hemen işe yaramıştı bide sarımsak sürüyorlar bildiğim ama
belmayamac DerinMavii Sarımsağı soyup tırnağınla ortadan ikiye ayır bıçak sürme. Sarımsağın iç kısmına arpacık çıkan yere koy 20-30 dk beklet sonra ılık suyla yıka. Denemediğim bir şey olsa söylemezdim ama bende çıktığında korkarak denedim işe yarıyor anında yok oluyor arpacık. Sarımsak gözümü yakar mı diye tedirgin olma asla yakmıyor.
Ozlemyvz Bebiscann Ben de biliyorum o yöntemi eğer gözünde arpacık çıkan kişi inanarak yaptırırsa geçiyor. Asıl mesele inanmak yani
Sumiire DerinMavii aynn işeyen köpeğe bakınca çıkar derler bizde dediğiniz gibi okuyup köpeğe yedirincede geçer diyolardı birde tuvalete ters oturunca😁
Bebiscann Sumiire bu daha kolay aklımın bir köşesine yazdım arpacık çıkarsa direk tuvalete ter oturacam helalke dostum 🤣🤣😁💃
Sumiire Bebiscann kocakarı işleri bizden sorulur birde oynamayı unutma 😂😂 onu yazmayı unutmuşum işerken oyun havası oynıcan
Sumiire Bebiscann 😂😂 sesli güldüm gözümün önüne geldi yeminle ya garanti olsun twerk ecnebi oyunu biyandanda parmak şıklat 😂😂