Sedaaa95 8 haftalık hamileyim sürekli uyukluyorum gözümü açamıyorum uykudan. Hiç iş yapamaz oldum normal mi bu ve ne zaman geçer acaba?
Mamacool Sedaaa95 bende öyleydim gözümü açamıyordum doktor tahlil yaptı birsey cıkmadı ilk zamanlar cok oluyormus zamanla düzeliyor canım. Ben suan daha iyiyim
Fnen Sedaaa95 hemen hemen her gebelik öyle geçiyor ☺️ Vitamin takviyesi almaya başladığınız zaman toparlarsınız, gebeliğin son dönemine kadar da dinç geçiyor artık günler
Butterfly_13 Sedaaa95 aynı ben yaa yeminle kocaamin ağzına sakız oldum 😂🤣ayı gibi düştüğünü yerde uyuyon dedi bende çok kızdım tabi bu lafına takiliyo meğer 😂😂
Mamacool Sedaaa95 10.haftada sonra daha iyi olursunuz bnce🙏🏽Yavas yavas azalıyor ben yataktanncıkamıyorm hep uyuyordm yemegi yatakta yedigimi biliyorm
Ada_mommy Sedaaa95 oğlun olucak bende oğlumda ilk 3-4 ay uykuda gecirdim sımdi kıza hamileyim ne gece uyku var ne sabah😂tadini çıkar uykunun doğumdan sora çok ararsin canim
Sedaaa95 Ada_mommy benim içimden de öyle geçiyor sağlıklı olsunda ne olursa olsun gerçi😊 doğuma kadar uyuyacakmışım gibi geliyor valla 3 4 ay olursa yine iyi😀
Sedaaa95 Butterfly_13 ayyy gerçekten gözüm zor açılıyor eşimde benimle dalga geçiyor sadece yemek yemeye kalkıyorsun diye😀😀
Ada_mommy Sedaaa95 yok ya doğuma kadar olmuyor hele biraz karnin büyüsün ne uzana biliyorsun ne yerinde haraket ede biliyorsun 5 dak bir idrar oo daha gerisin sen düşün 😂bence tadini çıkar bu gunlerin
Ahg Sedaaa95 15. Haftadayım çalışıyorum öğleden sonra iş yerinde gözlerim kapanmaya çalışıyor eve gelip yemeği yiyip zor atıyorum kendimi yattığım gibi sanki pili bitmiş telefon gibi anında kapanıyor gözlerim 😂