[silindi] Hamileyken saçlarına keratin yaptıran oldu mu kızlar herhangi bi zararı olur mu? saçlarım keratinsiz çok kabarık kıvırcık yaptırmak istiyorum ama bilemiyorum yaptıran varsa yazsın lütfen..
Mrvsmt2502 [silindi] sürdükleri kimyasalın kokusu çok çok ağır hamile değilken dayanılmaz bi kokusu var doğuödan sonra yaptırın bence
svbarut [silindi] ben de normalde yapıyordum sürekli ama hamileyken yapmam saç diplerine sürülmese bile o kokuyu soluyoruz sonuçta. Bence sen de bekle. Dr a sormanın da bi manası olacağını sanmam cunku dr lar içerikleri bilmiyor ki kendi alanları degıl. Doğumu bekle derim ben.
[silindi] Yinehamileyim öyle ama bilemedim hani tam diplere sürülmüyo diye belki olur diye düşünmüştüm 😊
[silindi] Mrvsmt2502 doktorum boyaya 3. Aydan sonra izin verdi ama onu da sorayım bakalım bi yinede sadece kokusu mu zararlı acaba
Esrahazen1 Ben ilk aylarımda yaptırdım ama bitkisel olanından yaptırdım koku vs yoktu rahatsız etmemişti beni hiç yanlış hatırlamıyosam markası enzoydu
Esrahazen1 [silindi] enzo keratin markası zaten ama koku falan yoktu güzel olmuştu parlaklığı düzlüğü beğenmiştim ben diğer keratin markalarına göre biraz fiyatı yüksekti kuaförünüze sorun onlar yardımcı olur zaten size
mlkekayauzun Kızlar nerede kime yaptırıyor snz doğumdan sonra bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum saçıma zarar gelicek diye
[silindi] 0103qsf valla bende arkadaşın dediği keratini bi sordurucam doğal olanı inşallah olur yoksa 9 ay böyle geçmez keratin vakti geldi saçımın 🤦♀️
0103qsf [silindi] tamam canm aynn sormak lazm saca cok iyi geliyor da emzirme vs zararlı olurmj tabi bilemiyorm bende ama burda yazmışlar ona da bir bakarm dogal icerikse eger belki daha güvenlidir 😊