puskulinthehouse Epidural yapılana kadar hissettiğiniz sancılar nasıldı dayanılabilir gibi miydi? Bir de kaç cm de yapıldı epidural? Mide bulantısı oldu mu hiç şimdiden teşekkürler😀
SerraveAnnesii Kubra000 Ben devlete gittiğim için öyle bir seçeneğim yok zaten istemiyorum. Bebeğin kilosu vs her şeyi normal doğuma uygun ama sancım yok haftaya suni verilecek bakalım olmazsa herhalde sezaryene alacak. Sağlıkla gelsinler inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım
Kubra000 SerraveAnnesii amin cnm suniyle açılman olmazsa mecbur sezeryana alırlar zaten ben açılmam varsa suni almayı düşünüyorum sonuna kadar normal doğumu deniycem gene
SerraveAnnesii Kubra000 38.haftada Çatı muayenesinde bakılmıştı o zaman açılmam yoktu bir daha da bakılmadı inşallah açılmam vardır 🥲
Kubra000 SerraveAnnesii bana da 37 de baktı açılmam yoktu salı günü de açılmam yoksa sezeryan olmayı düşünüyorum umarım pişman olmam
353535355 Ben 39. Haftamdayım ama bebek doğum kanalına inmemiş dedi doktor üstelik ilk gebeliğim. Normalde 37 de inerlermiş. Acaba kanalda değilken suni sancı veriyolar mı yoksa sezeryan mı uygun görüyorlar bilginiz var mı
SerraveAnnesii Kubra000 Sen bilirsin canım Allah yardımcımız olsun 😊 ben normal olsun istiyorum suniyle deneyeceğim zaten olmazsa sezaryene alıyorlar