Hlycngz Bu sene kimi duyduysam erkek benimkide erkek olcak kızımı doğum yaptıgım senede hep kızdı 2017 de 😀bilmem seneyle ilgisi var mı🤷🏻♀️
Toprak-Elif simaygulee Maşallah sen hızlı ogrenmissin 15+4 göremedim dedi… Daah Cuma günü gittim kontrole yoook 🤦🏼♀️
Busssx Ekonomist28- Maşallah nasıl gidiyor hamileliğiniz bu arada kullanıcı adınız dikkatimi cekti bende üniversiteyi çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkiler mezunu olarak bitirdim branşlarımız da yakın sanırım 🤝😅
Sevdanindogasi eftelya_ser bana kız bebek net demişti. Ultrasonda detaylı anlatmıştı işte kuyruk sökümü gibi bir uzantı o yukarı doğru olduğunda eğimi erkek bebek diyoruz düz uzandığında kız dedi. Kızdan erkeğe dönme olmuyor ama bazen yukarı doğru olan eğri aşağı doğru inebiliyor tarzında bir açıklama yapmıştı ki kızım oldu 😊
Muazimin_annesi 2022 değil ama 2021 hamileleri. Benim duyumlarım hep erkek benimde nasipse oğluşum olacak ❤️🤲🤲❤️🤲❤️ Yani bence de 2022 de hamile kalanlar daha cinsiyet öğrenememiştir😅😅
Karan_mete29 Bizimde aralik hamile kaldığım ay kızım olucak iki oğlum vardı kordonunu çekmesini bekledi cinsiyeti öyle söyledi baya uğraştı cok iyi bi doktor 12+6 da öğrenmiştim suan 13+3 uz 🥰
Eelliiff1234 Karan_mete29 ben 13 haftalıkken gittim cinsiyet için daha erken dedi doktor bidaha gidersem başka doktora gidicem hiç memnun değilim hem paralı hemde tavırlarını sevmiyorum
114256 Karan_mete29 hangi hastane ve hangi doktora gittiniz ? Bir de normal ultrason kontrolünde mi öğrendiniz yoksa detaylı yada 2li teste mi gittiniz acaba
Tueaksy Valla benimde 18 haftalık daha cinsiyetini ogrenmedim doktorum sadece kıza benziyo dedi ama bende hep erkekmis gibi hissdiyorum 😃
Fatos1108 Tueaksy benim ki 16 haftalık oldu doktor erkek dedi ama benim içimden de hep kızmış hissi var😂😂
Aselinkooo Seymasezer bu sene hamile kalanlar daha belli olmayabilir. Ben geçen sene den🤣erkek. Daha doğurmadım.
gulsuayan Seymasezer 2021 de hamile kaldım ben hala hamileyim doğumum 2022 de olacak cinsiyetimiz erkek 💙🙏🏼
15531211 Merra bence de bende Aralık hamile kaldım erkek benle birlikte kaç tane arkadaşım aynı zamanlardayız hepsi erkek 😂
Gizem260 Seymasezer bence 2022 de hamile kalanların cinsiyeti henüz belli değildir daha 2 ay 20 gün oldu 2022 ye gireli bunu sorgulamak için biraz erken bi zaman ☺️ Ama 2021 de kalanların çevremdekilerin çoğu kız