neval270071 Mrv_77_77 ben 17 haftalık hamileyim 12.haftada erkek dedi 14.haftada erkek dedi bi de 2 gün sonra gideceğim yazarım size
Kaktuslu89 neval270071 evet canım belli ultrasonda da gördüm hatta ama burda değişenleri okudukça anlayanlarada soruyorum işte 😂😂
Ayzam Suna21 maalesef benim doğru çıkmadı erkek dedi ama kız çıktı tabi sağlıklı olması önemliydi benim için ☺️
Ayzam Bence kız erkek senesi diye bişey yok ve Çin takviminede inanmıyorum şuan 2. Gebeliğim kız bekliyorum Erkek senesi diyorlardı ve Çin takviminde erkek diyodu hepsi yalan sağlıklı olsunlar gerisi boş ☺️
neval270071 Kaktuslu89 canım gülme ama bizim bugün değişti hoca 13.haftada erkek dedi bugün 16.hafta kız diyor 😂🙈
izobellaaa-_- Tgc__sgt gittim daha yeni zaten cuma da 2 Li taramam var hem doktorum bence hemen demez geçen sordum olmaz daha diyemem dedi😂
neval270071 Mizgin09 desene ben de 5 ten gün aldım 🙈 canım benim rabbim bunu da erkek verir sana diyim hislerim kuvvetlidir
Tgc__sgt neval270071 erkek dedi kız bekliyorduk biz nasip erkekmis sağlıklı olsun da ilk çocuk farketmez kız erkek
Nurdiri izobellaaa-_- Ben de 10 + 5 haftamdayım şu anda 2,5 kg aldım kusma bulantı hiçbiri yok bol bol uyukluyorum bakalım cinsiyeti çok merak ediyorum
Nurdiri izobellaaa-_- 10 + 5 canım Cumartesi randevum var iki test için o da ayrı bir stres benim için
Toprak-Elif Kaktuslu89 Erkek olma ihtimali yüksek benim ilk çocuğum erkek o önden giderdi 1 hafta 2 gün kadar…