Ceylanakan ilkheyecanim96 4 yaşında kızım var bu da benim 2. Gebeliğim ama ilk defa doğuracak gibi heyecanlıyım😁
Mizgin09 Kaktuslu89 Darısı bana inşallah banada dua eder misin 2 haftaya öğrencem bende 2 kız annesiyim
Kaktuslu89 Mizgin09 ederim tabi isteyen herkese değişiklik tattırsın rabbim 🙏🏼 Öğrenene kadar kız mı acaba erkek mi stresi oluyo Öğrendikten sonrada değişirmi endişesi başlıyor valla detaylıya kadar ayrı bi stres 😅😅
Mrv_gn izobellaaa-_- bnde oyleydim ama malesef erkekk cikti bnde kiz hissediodum demekki hissettigim icin degilmis kiz olmasini cok istedigim icindir belkide😊
Mrv_77_77 Ceylanakan benim 4. Gebeliğim bende ilk defa doğuracakmışım gibi heyecan sitres herşey var 11 sene üstüne 🙈
Mrv_77_77 neval270071 kaç aylık hamilesiniz doktorunuz cinsiyetini söylediği zaman mutlaka burdan haber verin merak ediyorum tahminler doğru mu oluyor
neval270071 Mrv_77_77 ben 17 haftalık hamileyim 12.haftada erkek dedi 14.haftada erkek dedi bi de 2 gün sonra gideceğim yazarım size
2melekannesii___ Seymasezer Çevremdekilerin çoğu kız sadece 2 kişinin erkek biriside ben , bilemedim ama kız senesi bence çoğunluk kız 😊😇 28 haftalığız oğlum olacak inşallah 💙
Kadercgr Hatice04- yok canım daha belli salı günü doktora gidicem ikili tarama testi için hemde cinsiyet tahmini yapacakmış ☺️