BerrinMercanKaraca Kbrs birçok rengi var internetten araştıra bilirsiniz genel olarak siyah ,gri ,kot rengi , bej,kahve ve çift renkliler var.
Patito__ Harunnisa katiliyorum normal sirt cantasi en mantiklisi bnde nike yada adidasin begendigim bir modelini alacagim
GzdeBilgeYlmaz Liesheth bende oradan sipariş vereceğim nasıl geldi çanta beğendiniz mi? Boyutu felan nasıl içi geniş mi acaba
Kadze Aminem ben yeni e bebekten aldıl 400den 200e yuzde elli indirimliydi içi asırı geniş sırt cantaları sapları hep kısaydı hoşlanmadım bubaldgm cok ıcıme sindi bakalm All a round yazınca cıkıyor içi cok geniş ileride normal canta olarak bile kullanılabilir
deletedmom503 Aminem Ben normal deri sırt cantası aldim normal kullandiklarimizdan biraz buyuk malum bebek ihtiyaclari koycam diye gayet guzel ve memnunum bebek cantasi cok arastirdim hic hosuma giden olmadi bi tane begendim o da 300tl 😠almadim en mantiklisi bana bu geldi normal bir zaman da da kullanirim en azindan😅
deletedmom321 rileyss ben de lassig marv çapraz olandan aldım çok memnunum tipinden kalitesinden. Henüz kullanamadık daha
zynporl selenemiss Merhabalar, bende o skip hop sırt çantası almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba ?
selenemiss zynporl daha kullanmadım bebişi bekliyoruz bakalım ama çok tavsiye aldım ve çok hoş bi ürüne benziyor
ZeynepSabancay Aminem lassing marv anne bebek çantasını kullanıyorum oldukça memnunum. Ebebekten aldım.
Rmyskrkus Aminem yokyo deluxe anne bebek çantası alt açması termal çantası bebek bakım ürünleri çantası ve büyük çantası ile yapmam 200 indirimli fiyatı ama sık rahat ve çok amaclı kullanım sagliyor