Aminem Hayırlı günler anneler 🌼 Bu konuda tercihiniz ne oldu. Şu aliekspresten gelen cantalardan istiyordum.canlisini gordum hoşlanmadım pek. Kraftin onu cizgili bir cantasi var o aklimda suan. Ama kararsizim. Adidas nike gibi markanin sirt cantasini mi alsam diyorum. Yoksa daha şık hep takacagim deri bir sırt cantasi mi ? Sizler ne aldiniz
ipeksfr Aminem https://www.instagram.com/p/Bmxl734Dc4S/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=hnesr7l3xian böyle bişe aldım çok memnunum
Harunnisa Aminem ben nornal sirt cantasi aldim en azindan surekli kullanabilecegim bir canta olmali nike adidas falan daha kullanisli bence
zynporl selenemiss Merhabalar, bende o skip hop sırt çantası almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı acaba ?
eeeqq ben sevmiyorum onların görünüşünü .büyük boy deri sırt çantası alıcam ,şu yıkanmış deriler oluyor hem yumuşak kullanımı rahat.
Aminem eeeqq deri cantalarin icleri bir tık daha kullanışlı spor cantalara göre. Bende surekli kullanmak icin oylemi diye kararsiz kaldim. Ic duzenini duzgun tutabilirmiyim bilmiyorum
Patito__ Harunnisa katiliyorum normal sirt cantasi en mantiklisi bnde nike yada adidasin begendigim bir modelini alacagim
BerrinMercanKaraca Aminem okiedog aldım ben erken aldım biraz pahalıydı ama suan e bebekte 3/1 fiyatına düşmüş .iç dizayn bölmeleri cepleri ve arabaya Asma askısı hep sırt hem kol olarak kullanılabiliyor . İçinde alt açma ve biberon Thermo çantası vardı.