momz heleninannesi06 haftaya da gideceğim sonrasında yokmuş artık. Doğuma 3 hafta kaldı nasıl yapacağım bilmiyorum.
heleninannesi06 momz hay Allah’ım ya bende elli doktor sonrası ne güzel bir doktor bulmuştum az kalmış doğumunuzada peki yerine başka perinatolog gelecek mi ya da başka doktor mu bakacak edecek bir şey demedi mi
momz heleninannesi06 yani ben de aynı sekilde 50doktor gezdim resmen ya. Şimdi mehmet hoca diye başkentte devam ediyordum inan ki. Herhangi doktor takip ederr dedi. Ama yani perinatolog olmayacakksa neden başkentte durayım ki. Güzelyalıya soracağım.
heleninannesi06 momz belki yerine getirirler valla hiç iyi olmadı ya benim bebeğimin bobreginde kist var perinatolog takibinde olmam gerekiyordu.. Güzelyalıda var mı peki
heleninannesi06 momz şuan için bir perinatolog filan söylemedi yerine gelecek kişi belli değil sadece Didem hanımla devam etmemi söyledi çünkü ben orda doğum yapacağım başka hastaneye gidemem 🤷 ama üzüldüm cidden gitmesine
dnzhtc01 Nezihi Kurdoğlu tek geçerim 1 ay önce doğum yaptım hamilelik sürecinde sürekli irtibat halindeydim özel kliniği var. Daha önceden guzelyalidaydi
Efnan user124578 bende Muzaffer Şengül e geçtim herkesin yorumu iyiydi ☺️ önceden Seyhan baskanete Tayfun beye gidiyordum.
user124578 Efnan ilgisiz gibi görünüyor ama olumsuz birşey olursa söylüyor çok konuşmayı seven bir insan değil 😂
Efnan user124578 aynen bı arkadaşım da öyle dedi tayfun bey de zaten çok konuşan biri değil😅 işini iyi yapsın da gerisi problem değil
Sedose heleninannesi06 merhaba ben doktorumu değiştirip mehmet Yıldırım a geçmek istiyordum randevu alabildim hala burada demek ki ama. Ne zamana kadar burada sizin bilginiz var mı