-MinikveAnnesi- Basaktrk erkek erken belli eder derler doğru mu o zaman 13. Haftada ögrenmissiniz ne güzel 🤗 bizde 11. Haftaya giriyoruz sabırsızlıkla bekliyorum 🤗 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Basaktrk -MinikveAnnesi- aslında ben 11 haftada gittim doktorum güldü etti net bişey demedi ama tam 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde herşeyi görünüyordu bizimki biraz rahat salmış 😂❤️
Basaktrk -MinikveAnnesi- kendiliğinden bişey demiyor hafta erken diye sen sor o söyler sana inşallah gösterir en yakın zamanda ❤️
hukukcuanne_06 Ya emzik biberon falan alayım diyodum onlar da cinsiyete göre renkli sinir oldum aaa😂 benim cinsiyet söyledi doktorum ama detaylıda değişti diyen o kadar çok yorum gördüm ki başlayamıyorum alışverişe
Suna21 Basaktrk birsey sorabilirmiyim 12.5 söyledi doktorum ama balon patlatıcagımız için bilmiyoruz profilimdeki ultrason bakarmısınız sizin oğlusunuzla aynımı 🙈 erkekde erken belli olur derler öylemi acaba 🙈❤️
Basaktrk Suna21 canımm İnan baktım ama bu işten hiç anlamıyorum benziyor girişe ben atıyım sende bak 😍 galiba öyle erken gösteriyor kız biraz nazlı ama değişir ya pozisyona bağlı galiba biraz [https://imgyukle.com/i/E2xY5x]
Basaktrk Suna21 bu sana attığım 13 haftalık 11 haftada var profilimde benziyorlar inşallah gönlünden geçen olur bana Hep kız dediler Bursa’da ultrasonu paylaştım koz dedi herkes 😂
Suna21 Basaktrk sizin erkek demi banada burda herkes kız dedi 🙈 ama ben erkek hissediyorum hamileliğimi öğrendiğimden itibaren hayırlısı tabii canımm❤️🥰
hukukcuanne_06 Nus_12 ya ben cinsiyet renklerinde almayı da hiç istemiyordum çoğu şeyi yeşil almak niyetim ama yok hakikaten😅
FatmaNur_27 Nus_12 25 haftalık olduk daha çorap bile almadık ilk bebegimiz tam 7. Ayda alcaz inşallah
Blgn02 Nus_12 geçen hafta gittim Küçük diye görünmedi doktor bana bir ay sonra gel dedi ama ben pzrt yada salı gidecem 😄 pzrt 13 haftalık olacam siz olsanız bir ayimi bekyecejtinjz. Yoksa aslında muane ücreti 135₺verdim 10 içinde ucretiz gidiliyir bide ona yazigim geldi 🤭😅
Nus_12 Blgn02 aynen bende pazartesi 13 olucam inşallah valla beklemek iyisi gdip gormezsin iz elbiselere daha değişik bakarsınız beklemek en iyisi bugün benim baktgm gibi alsam hangisini giycek oluyor 😄kalakaliyorsunuz 😄