Extreme34 Buse-Mery 29 haftalikken oldum iğneyi 24 saat arayla 31 haftaya geldik hayırlısıyla Rahim kısalığı oluştu
Buse-Mery Extreme34 kötü bişey mi ya bende bugün oldum iğneyi bidaha yarın olacam korkuyorum benim 33 haftam
Buse-Mery ilknurrerdemm benim iğneyi vurulmam beslenemiyor diye ama yinede erken doğum olabilir dedi doktor
Sevinc72 ilknurrerdemm merhaba benim de ikiz gebelik doktorunuz mu önerdi akciğer iğnesi olmanızı yoksa tıbbi olarak mı öyle gerekti ben henüz 17 haftalığım ve bu konuyu hiç bilmiyorum
Extreme34 Buse-Mery bebek erken dünyaya gelirse ciğerleri gelişsin diye yapılıyor.Ama bana çok yan etki yaptı şeker hastasıyım sekerimi yükseltti.Iki gün bebek hareketlerinde azalma olacak endişe etme,bu da iğnenin yan etkisi.
Sblbngl Buse-Mery benim suyum cok fazlaymış gerci 36 haftadayım acaba dogum yapacak olsam yinede vuruyorlarmı bilmiyorum
ilknurrerdemm Buse-Mery yok sadece ikiz olduğundan dolayı ne olur ne olmaz erken doğum riskin şuan yok ama 3 gün sonra olur 5 hün sonra olur bilemeyiz garantileyelim biz durumu dedi doktor
Buse-Mery ilknurrerdemm iyi bari başka sıkıntın olmasın yeter ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah