Hlt-seyma21 ahineS benim de tek duam bu sağlıklı olup cok beklenmemesi, son aylar cok yorucu hal aldı hiç bu kadar beklemiyordum 😣 sağlıkla alalım kucağımıza inşalkah
elif_4804 Veto-anne normal . Ağırlaşıyoruz hele ki belli bir kilo artışı var ise çok normal . Bende de var
elif_4804 Zynp44 Amin inşallah . Ya şöyle söylim dayanılmayacak kadar keskin , bıçak batıyormuş hissi oluşuyorsa kasıklarda ve inanılmaz bir baskı var ise vajinada beraberinde ağrılar kramplar oluyor ise şiddetli şekilde bu demek oluyor ki doğum yaklaşıyor
heleninannesi06 elif_4804 ya iki gündür şeffaf bir akıntı var su gibi az az yani normal zamandaki gibi değil böyle oluyoe mu sizde de 🙄
elif_4804 heleninannesi06 benim var son iki haftadır . İlk bir kaç gün şeffaf sıvı geldi sonrasında beyaz kremsi gelmeye başladı ve hala var . Kan olmadığı sürece korkulacak birsey değil bebekten dolayı biriken proteini atıyormuş sanırım vücut . Öyle bişeydi 😅
Denizyildizi1 elif_4804 Yalancı sancılarda ara ara kendini belli ediyor her seferinde doğuruyorum sanıyorum😂
elif_4804 09gul Allah razı olsun zor gerçekten ama işte beraber büyüyoruz 😇 benim kan değerlerim risk taşıyacak derece de düşükmüş ama ben kullanamıyorum hapı ağzıma ldıktan sonra kusuyorum hemen berbat bişey . Zaten ilaç hasssiyetim vardı vücudum kabul etmiyor kusuyorum ama bu sefer arttı iyice . Serum alıyorum bende işte çok kötü olunca
09gul elif_4804 ah kıyamam ya farklı kan ilaçları denediniz mi ki hepsinde mi oluyor. Ya da meyve suyu ile falan içmeyi deneseniz. Belki bir faydası dokunur. 😐
xxxbrtg elif_4804 solgar gentle iron hemoglobin kullanabilirsin ben onu kullanıyorum bitkisel bi kan ilaci
elif_4804 kucukcivcivim Gerçek sancı kendini öyle bir belli ediyor ki adeta halaya çağırıyor 😂😂 anlamamak mümkün değil yani :) ayyy bi tırstım bak yine düşününce
kucukcivcivim elif_4804 deneyimsiz olunca bilemiyosun :) doktora gittim bugün yine sancım olunca. Nst’de bir şey çıkmadı :) dedim gerçeği nasıldır ya rabb🥲
heleninannesi06 elif_4804 psikolojim bozuldu her şeyi düşünmekten 😫 hiç böyle şeffaf sivi gelmediği için şu sızması filan böyle olmaz değil mi ya
elif_4804 heleninannesi06 Ben doktoruma sormuştum bakma geregı bile duymadan problem değil demişti ama tabi ki kişiden kişiye değişiyor . Bir sonra ki muayene de söyleyin doktora belli olmaz Allah korusun
Umut_Umay bbnngg aynıyız seninle ben zorunlu sezeryana giricem nasip olursa 27 Nisan kadir gecesi gelecek prensesim🥰
bbnngg Umut_Umay sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🙂 neden zorunlu sezaryen eğer çok özel değilse?
elif_4804 09gul evet genel olarak hapların hepsi . Basit bir parol bile mıdemı alt üst edıyor. Pekmez tüketiyorum bol bol
AysenurDogruol sedanur_bpr0 aynıyız benim de 3 mayıs tahmini doğum sağsalim kucağımıza alalım inşallah
heleninannesi06 elif_4804 bende tam bilmiyorum ama eczaneye soracağım yarın yoksa randevu Çarşamba bekleyemem hemen panik oluyorum 😃🥺