aysnrsvs elif_4804 evet sezeryan olacağı için Mayıs başı olucak 😉 inşallah gecer ama ilerleyen haftalar daha da agirlasiliyor ağrılar artıyor rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Veto-anne elif_4804 34+2 deyim bel ağrım fazlası ile beni zorluyor normal mi acaba bel ağrısının olması
elif_4804 Veto-anne normal . Ağırlaşıyoruz hele ki belli bir kilo artışı var ise çok normal . Bende de var
Zynp44 elif_4804 evet ilk bebeko 💖 bu adet sancısı gibi olan yalancı sancı mı oluyo normal gerçek sancı mı 🥲 siz böyle anlatınca evet daha hiç yaşamadım erkende yaşatmasın Allah 🤲🏻 Hepimiz vaktin de saatinde alalım kucağımıza inşallah 🙏
elif_4804 Zynp44 Amin inşallah . Ya şöyle söylim dayanılmayacak kadar keskin , bıçak batıyormuş hissi oluşuyorsa kasıklarda ve inanılmaz bir baskı var ise vajinada beraberinde ağrılar kramplar oluyor ise şiddetli şekilde bu demek oluyor ki doğum yaklaşıyor
anne_2 Seydam0081 Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 ikinizde sağlıkla kavuşun 🤲🏼
ahineS Hlt-seyma21 aynı günüz sanırım benim de tdt 1 Mayıs. 34+0 ım şu anda 😇 bende de inanılmaz kalça ağrısı var yürümekte zorlanır hale geldim ki normalde çok hareketli ve aceleci bir insanımdır 😬 umarım 1 mayısa kadar bekletmez
Hlt-seyma21 ahineS benim de tek duam bu sağlıklı olup cok beklenmemesi, son aylar cok yorucu hal aldı hiç bu kadar beklemiyordum 😣 sağlıkla alalım kucağımıza inşalkah
EsilaMiracAyazEren_Moms elif_4804 Bizde 34 haftaluğız. Henüz doğuma dair bi belirtimiz yok. Bekliyoruz bakalımm 🤗
Alerdinc sedanur_bpr0 aynı haftadayız benim 29 Nisan görünüyor kilonuz en son kaçtı ve kaç haftalıktınız acaba biz 32. Haftada 2 kiloyduk neden sizden daha erkene görünüyor acaba doğumum 🤷🏻♀️
Denizyildizi1 elif_4804 Benim de mayıs ortası gibi gözüküyor bel ağrılarım fazlalaştı hiçbir iş yapmasam bile ağrıdan duramıyorum
09gul elif_4804 eğer kan sonuçlarında vitamin eksikliğin kan eksikliğin falan yoksa kullanman gerekmez zaten ama.magnezyum u tavsiye ederim. Destek kuvvet gibi geliyor bana. Allah yardımcınız olsun sizin de 2 çocukla çok daha zor.
elif_4804 09gul Allah razı olsun zor gerçekten ama işte beraber büyüyoruz 😇 benim kan değerlerim risk taşıyacak derece de düşükmüş ama ben kullanamıyorum hapı ağzıma ldıktan sonra kusuyorum hemen berbat bişey . Zaten ilaç hasssiyetim vardı vücudum kabul etmiyor kusuyorum ama bu sefer arttı iyice . Serum alıyorum bende işte çok kötü olunca
Eylemdog 33 haftalığım sabah adet sancısı gibi bir sancı geldi ama büyük tuvalete çıktıktan sonra geçti. Gaz mıydı acaba başına gelen var mı
kucukcivcivim elif_4804 aynen benim de alt karnım yumuşak. Herhalde doğuma var diye düşünüyorum çünkü karın düşermiş ya aşağı. Basen korkuyorum gerçek sancıyı anlamıcam diye :/
elif_4804 kucukcivcivim Gerçek sancı kendini öyle bir belli ediyor ki adeta halaya çağırıyor 😂😂 anlamamak mümkün değil yani :) ayyy bi tırstım bak yine düşününce