Vldnshn1 minikportakal Ohh maşallah benim en geç 10 Haziran dedi doktorum daha beşiğim yok,arabam yok…Yıkanacak ütülenecek beni bekliyor 28 haftalığım ha bugün ha yarın derken bir türlü yapamadım
Smyye1B minikportakal Gerçekten öyle ama 3ayımın içinde bebek arabası aldım 1300e şimdi bakıyorum aynı araba 3500 park yatak aldım 700e şimdi 1600 civarı iyiki almışım hiç birinden pişman değilim 😂
Vldnshn1 minikportakal Ahhh ah kendimi oburiks olarak görüyorum…Bundan daha ağırı…Ben yapamam ben yooook ben ıııııı diyerek dolaşıyorum
minikportakal Deletedmom_6 bende her ay bişeyler aldım şükür öyle bitirdik yoksa bitmek bilmiyor cinsiyeti öğrendim başladım ☺️
minikportakal GriMavi benim de eşim dolabı en sona bıraktı 2 hafta önce hallettik o işleri de başına geçince oluyor ya yoksa başlayamıyorız bi türlü
Vldnshn1 minikportakal Kız keşke çok olsa aklım çıkıyor doktor erken doğum riskin var dedi ve bebeğim hep 2-3 hafta önde gidiyor bir deli cesareti gelse de yapıversem ağğğ imdat
mtl3005 minikportakal 26+2 bizde ve daha hiçbirşey almadıııımmm 😳😳 annem bi takım pijama almış bebişe siftahı o yaptı yani 😃😃ilk oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım yıkıcam vs. Eksikler var elbet alırız inşaallah doğmadan 😂
minikportakal mtl3005 alınıyor başına geçmek mesele 😂 bi de maddi durum tabi biz her ay taksitle aldığımız için anca bitirdik 😂
Nzlasln minikportakal benim de Mayıs sonu Haziran başı görünüyor kıyafetleri aldım yıkaması kaldı çantayıda hazırlamadım daha 29+1 deyim takatim yok 😀
minikportakal Nzlasln gerçekten öyle ya bu haftalarda bile böyleysek ilerleyen gafları düşünemiyorum halimiz 😂
Vldnshn1 minikportakal Ayyyy sadece ütü yıkama bile kafi kız yanıma kahveye gelin sohbet eşliğinde yaparım hiç anlamam bile
Vldnshn1 minikportakal Ayyyy sadece ütü yıkama bile kafi kız yanıma kahveye gelin sohbet eşliğinde yaparım hiç anlamam bile
Bsrbsrrr minikportakal bende 26 haftalığım 😁 kıyafet aldım ama dolabımız yok suan , siz neler aldınız kıyafet olarak🥰
minikportakal Bsrbsrrr valla biz herşeyden aldık sayılır 😂 genelde tulum ağırlıklı ama incelerden çünkü ankaradayım soguk olur yazlık çok giydirmem diye kısa kollu hiç almadım tek alt var çok uzun kollu zıbınlarla giydiririm çok sıcak olursa diye ☺️
minikportakal Bsrbsrrr dolap alcaksanız ikea öneririm aşırı güzel oldu içini kendimize göre dizayn ettik hem ucuza geldi yani biz çok beğenerek yaptık atayım isterseniz ☺️
mtl3005 minikportakal Valla biz nasıl alırız bilmiyorum herşey nasıl pahalı 😕Çok şükür abisinden epey şey kaldı da herşeyi sıfırdan almıyoruz yoksa güç yetirmek zor şuan 🙁
Bsrbsrrr minikportakal bende Samsundayım tulum aldım genel olarakta kısa giydirilmez yinede üşür dediler😁 kaç parça aldınız