Gunesveay Suleehamdi en önemlisi kafana takmamak eğer ki çok stres olursan olmaz ben 6 sene kendime eziyet ettim hep aklımdaydı ocak ayında saldım artık aklima bile gelmedi sonra adetim geçti umursamadım hep negatif görecem diye gecistirdim 8.gun artık dayanamadım yaptım pozitif gördüm demem o ki canım kendini yorma akışına bırak
Suleehamdi Gunesveay evet ya sürekli takmamak da önemli gerçekten sürekli düşünüp durursak da o da olmuyor bazen inan ki. Rahat olmak lazım teşekkür ederim tavsiyeniz için. Sizin içinde hayırlı uğurlu olsun canım
symatk Suleehamdi Mfk yönteminin linkini attım Instagramda takip edin İlişki günleri de şöyle Adet bitti ilişki oldu ya mesela 6. Gün ilişki oldu 9.gün ilişki olcak 11. Gün ilişki olcak 14. Gün ilişki olacak 16. Gün ilişki olacak 3-2-3-2 sistemi bu şekilde
Suleehamdi symatk anladım canım denemek lazım o zaman teşekkür ederim takibe aldım 3 2 3 2 şeklinde olacak 19 martta oldu şimdi 22 martta olacak 24 mart, 27 mart, 29 mart değil mi değerlendirme günleri yani doğru anladım
symatk Teyila attığım linki ınstagram’dan takip et bu yöntem sayesinde herkes hamile kaldı Ben de bu yöntemi sayesinde kalmıştım bence de polikistik over var ama Allah’a şükür gebe kaldım muhakkak bu sayfayı takip et ürünlerini kullan ilişki günlerini değerlendir ilişki günleri de şöyle yazıyorum Adet bitti ilişki oldu ya mesela 6. Gün ilişki oldu 9.gün ilişki olcak 11. Gün ilişki olcak 14. Gün ilişki olacak 16. Gün ilişki olacak 3-2-3-2 sistemi bu şekilde muhakkak 21 gün ilişki olsun polikistik ler de o gün daha önemli 19. Ve 21. Günler ilişki. Muhakkak olsun Rabbim kucakları mızı doldursun inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerle 🤲🏻
Suleehamdi symatk amin inşallah bunu deneyeceğim belki ürünleri kullanamam ama 3 2 3 2 şeklinde değerlendircem
symatk Teyila rica ediyorum ne demek insanlara yardımcı olmayı seviyorum 😇 muhakkak bu yöntemi uygula bebiş olur Allah’ın izniyle 🤲🏻 dua isterim 🥰
Zeeynepp Suleehamdi canım benim bittiği gün girmiştik ilişkiye 15 gün boyunca ama hiç ara vermeden . İlişkiden sonra ayaklarını yukarı kaldır yarım saat öyle bir dur ve folik asit kullan
Suleehamdi Zeeynepp ara vermeden de biraz zor oluyor benim için ama nasip canım teşekkür ederim bilgi için folikasit kullanıyorum doktorum verdi
symatk Suleehamdi evvet tam da bu şekilde kuzum 🥰 Rabb’im gönlünüze göre versin inşaallah 🤲🏻 bana da dua edin 😊
Teyila Suleehamdi evet tedavi oluyorum Dokdora gidiyorum Folikul yetismiyor yetisdirib partlasada kalamiyorum 2 yilda3kere folikul catladi amma kalmadim 🥺