Morkelebek26 Suleehamdi 1 Nisan gösteriyor uygulama ama bakalm 🤷 İnşAllah balım bende seninki bekliyorum nasip olur bu ay inşAllahhh 🤲😊
Suleehamdi Morkelebek26 inşallah benim Nisan 11 artık her ay düzenli oluyorum bakalm tutarsa olmaz nasip. Tabiki bende haber veririm kuzucum 🤗
Mysaa miraclemucizee 1gün ilişki 1 gün ara canım böylelikle yumurtalıma gununde es geçmemiş oluyorsun ilk 14 gün adetten sonra
nmtock41 Suleehamdi regl olduktan 3 gün sonra başla ve 15 gün sonra tam yumurtlama gecesi deneyin derim ben takvime göre hareket ettim tuttu 😌
Ccaannsseell Suleehamdi canım herkesin yumurtlama tarihi farklıdır. Adetin 14-15. Günü diye genelleme yapılır ama kiminin adet bittiği gibi olur kimininde adetine 1-2 gün kala olur. En garantisi ovulasyon testi. Net olarak ne zaman yumurtladigini ne zaman catlaman olduğunu görüp ona göre günleri değerlendiriyorsun. Ben ovulasyon testini 3. Denememde hamile kaldım çok şükür şuan 33 haftalığız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
neval270071 Suleehamdi size tavsiyem telefonlardaki uygulamalarla kalınmaz kesinlikle ovü testi yapın ayrıca ben hamile kaldığım ay 24.gün yumurtladım ama telefona bakarsak 14.gün demişti maalesef yanılır o yüzden en güvenlisi ovü testleri ben paket paket aldım yılmadım hep denedim ve gördüm ki en güvenilir sonuç orada
Suleehamdi neval270071 evet bugun alacam ovulasyon testi teşekkür ederim. Geçen ay uygulamaya göre değerlendrimiştik
Suleehamdi Kızlarrrr ilçede oturuyorum küçük Bi yer zaten eczanelerde ovulasyon testi bulamadım 🤦♀️ cuma günü bitti işte regl dün değerlendirdim ovuslayon testine göre yapacaktık aslında ama bulamadım. Yumurtlama günü perşembe günü gözüküyor uygulamada
symatk İlişki gir 3 gün sonra tekrar gir iki gün sonra tekrar gir 3 gün sonra tekrar gir 2 gün sonra tekrar gir yani 3-2-3-2 şeklinde eğer polikistik over varsa 21. Günü muhakkak değerlendir 19. Günde gir ilişkiye ben öyle hamile kalmıştım
Gunesveay Suleehamdi 24 25 olarak değil çünkü erkeğin sürekli boşalmasida sprem kalitesini etkiliyor gün aşırı girin ilişkiye mesela yumurtlama günü degilde yumurtlama gününden 1 gün önce ve yumurtlama gününden bir gün sonra gibi girin zaten spremin 3 gün falan yaşadığı söylenir gün aşırı olarak adetin bittiği günden başla yumurtlama tarihim diye her gün girmeyin ayarla günleri
symatk Suleehamdi Mfk yönteminin linkini attım Instagramda takip edin İlişki günleri de şöyle Adet bitti ilişki oldu ya mesela 6. Gün ilişki oldu 9.gün ilişki olcak 11. Gün ilişki olcak 14. Gün ilişki olacak 16. Gün ilişki olacak 3-2-3-2 sistemi bu şekilde
Gunesveay Suleehamdi en önemlisi kafana takmamak eğer ki çok stres olursan olmaz ben 6 sene kendime eziyet ettim hep aklımdaydı ocak ayında saldım artık aklima bile gelmedi sonra adetim geçti umursamadım hep negatif görecem diye gecistirdim 8.gun artık dayanamadım yaptım pozitif gördüm demem o ki canım kendini yorma akışına bırak